Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Múlthéten Nagybritanniába...

Múlthéten Nagybritanniába jártam az osztályommal, megnéztük a stonehange-t, nem vagyol rá büszke, de sunyiba összegraffeltem és ráírtam a tag-emet, jampiságnak tűnt a haverok előtt, mert még nem láttam rajta efféle "gaztettet" elitéltek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 16:41
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
tetszett hogy egy magyar tette rá az első nem oda illő iratot
2011. márc. 2. 16:42
 2/20 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra, nagyon ügyes vagy...
2011. márc. 2. 16:46
 3/20 anonim ***** válasza:
Igazi suttyó, kultúrálatlan barom vagy. Remélhetőleg semmi magyar szöveget nem írtál rá, hogy a normális magyar embereket ne minősítsék le jobban.
2011. márc. 2. 16:52
 4/20 anonim válasza:
Nem értem, miért írod ki. Szerintem magadtól is rájöttél már, hogy hihetetlen nagy baromságot csináltál. Én is csatlakozom az előzőekhez, Én is remélem, hogy nem írtál rá magyarul semmit, csak minket szégyenítenél. Ember..
2011. márc. 2. 16:55
 5/20 A kérdező kommentje:
Mivel nem volt rajta még semmilyen graff jampi dolognak tartottam hogy ráírjam a tag-em alá azt hogy hungary,mi voltunk az 1. az jön le az angoloknak...
2011. márc. 2. 16:57
 6/20 anonim válasza:
Hungary? Köszönjük szépen, igazán rendes tőled, hogy a hazát megszégyenített.
2011. márc. 2. 17:08
 7/20 anonim válasza:

XDDD H te mekkora arc vagy xD Lol ez egy csoda te hül*e xD

:D DEkemény.. xDDD A magyarok még ratyibbak lettek ezáltal xD

2011. márc. 2. 17:12
 8/20 A kérdező kommentje:
Ezen az utolsón szakadok xDxDxD ez egy csoda te hülye xDxDxDxDxD
2011. márc. 2. 17:14
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, de hülye vagy. Amúgy ne hidd, hogy te voltál az első, aki odafirkantott, csak tudod, a Stonehenge a világörökség részét képezi, ezért az UNESCO fokozatosan javítgatja az ehhez hasonló barmok munkáját, mint te. -.-
2011. márc. 2. 18:09
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél rá ennyire büszke, gondolom, ha most elmennél megnézni, már nem lenne ott a feliratod. Ugye te sem hiszed, hogy az UNESCO engedi, hogy egy a kulturális világörökséget képező szoborcsoport, amit évente több millióan néznek meg, összefirkálva virítson a turistáknak. Seperc alatt eltávolítják azt, és, ahogy az utolsó is mondta, ne hidd, hogy te voltál az első, aki ezzel megpróbálkozott.
2011. márc. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!