Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Barátkozás, na de hol és hogyan?

Barátkozás, na de hol és hogyan?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és idáig eléggé magamnak való,nehezen barátkozós voltam. Most már megjött az önbizalmam,és szeretnék új barátságokat kötni... Szinte teljes mértékben ki van zárva az iskola,discoba nem szeretnék járni... nem bírom a tömegnyomort. Szerintetek van olyan hely a discon,sulin,koncerteken kívül ahol lehet barátkozni/haverkodni?
2011. febr. 12. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
kezdj sportolni, vagy találj valami hobbit ahol új emberekkel találkozhatsz
2011. febr. 12. 23:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszi :)
2011. febr. 12. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
sétálj nagyokat, edz a parkban, edzőterem, vagy olyan szakkör pl. festőszakkör ahol sok korodbeli van, vagy a korodbeliek által kedvelt kávézók, korcsolyázz, biciklizz. :) hirtelen ennyi ötletem támadt, remélem tudtam segíteni.
2011. febr. 13. 00:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Korizni és biciklizni szoktam (szinte rendszeresen). A séta a parkban sajnos nem túl lehetséges mert megvan szállva a kisebbség rosszabb fajtájával...
2011. febr. 13. 00:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szoktam korizni/jégkorizni és biciklizni. Ha van kedved, akkor írj privátot :)

L/13

2011. ápr. 24. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy hol laksz? Itt Bp-n, vagy messzebb?
2011. ápr. 24. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!