Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, létezik nálatok az, hogy egy idegen lányhoz egy házibulin csak barátkozás céljából menjetek oda? Szerintem nem. Tévednék?
Szóval adott egy buli. A házigazda (az egyik barátnőm) öccse jött oda hozzám, míg a csapatunk egyik helyről a másikra sétált a városban. Azzal jött, hogy engem még nem ismer, megkérdezte hogy hívnak, utána bemutatkozott, megkérdezte hova járok suliba, azt is hogy hányadikas vagyok, majd elkezdtünk beszélgetni.. az este folyamán utána végig mellettem maradt, és folyamatosan nevettetett, meg feltűnően udvarias is volt velem. Felvettük egymást msn-re, párszor beszéltünk, ő is írt rám és én is rá, utalt rá hogy szép vagyok meg ilyesmik :)) De végülis nem hívott el sehova. De folyamatosan azt mondogatta nekem hogy milyen jó volt az az este (a buli estéje) Msn-en sokat húzott, meg ott is nevettetett, amikor összefutottunk élőben akkor folyamatosan vigyorgott (de szó szerint :D) kérdezte hogy telt a napom meg ilyesmik..
Nemsokára lesz szülinapom, ahova "meghívatta" magát :D
Egyébként a buli utáni búcsúzásnál majdnem megcsókoltuk egymást mert olyan hülyén fordítottuk véletlenül a fejünket :D
Ezek egyértelmű jelek, nem? Vagy létezik olyan, hogy csak a barátkozás kedvéért jött oda ? :O
Fiúk mondjatok véleményt.. mit gondoltok?
hm, megjött az étvágyam :P
Ja és a kérdést nem olvastam végig, de a címből ítélve szerintem nem.
msn-en sokat húzott? O.O
chatszexeltetek? O.O
Egyértelmű jelek. Szerintem kur*ára csak arra vár, hogy adj valami jelet te is. Neki nem lehet elég, amit te mutatsz felé, próbálj meg kicsit többet.
Ennyi.
én pacalpörkölt helyett vadpörköltre szavazok. ez volt az off :D
Amúgy én is gondoltam hogy azért ez már kezd egyértelmű lenni.. :) De meg kell várnom a szülinapi bulimat majd ott találkozok vele.. szóval számíthatok rá hogy talán most valami fog is történni? :D Majd próbálom bíztatni csak nemtudom hogyan :D
Jaj a húzást úgy értettem hogy nem rosszindulatú piszkálás :) Én is sokat piszkáltam :D arra válaszként ő is és hát így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!