Hogyan menjek discoba?
Figyelt kérdés
Valami szexi sminket szeretnék valami klassz hajjal de semmi 5letem sincs. Egy kis infó rólam: középhosszú, világosbarna haj, nagy szürke szemek.
És ami rajtam lesz: Egy pánt nélküli fekete-szürke mintás csillogó ruha, legging, és egy rózsaszín tornacipő
(Tudom, hogy a tornacipő nem illik hozzá de nekem bejön, de ha esetleg van rá tanácsotok szívesen meghallgatom :))
Kiegészítőkön még gondolkozom.
A smink legyen feltűnő és szép, de nem túl erős.
Bocsi hogy ennyi infót zúdítok rátok. :)
Várom az 5leteket! :D
Ja és ami a legfontosabb "kis" discoba megyek szóval nem lehet semmi baj hogy nem jut ki senki az épületből ha baj van( a mostani eseményekre vonatkozóan)
2011. febr. 3. 13:39
2/6 A kérdező kommentje:
jó 5let de van lábam is :P
2011. febr. 3. 13:55
4/6 A kérdező kommentje:
16
2011. febr. 3. 14:30
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!