Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért jó olyan helyen szórakoz...

Miért jó olyan helyen szórakozni ahol szinte lépni is csak a tömeggel együtt lehet? (West Balkán)

Figyelt kérdés
Régóta érdekel, hogy mi viszi rá a fiatalokat, hogy órákig sorba álljanak, és tülekedjenek egy ilyen szórakozóhelyen. Aki jár ilyen helyekre írjon választ nekem.
2011. jan. 17. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem volt már olyan, hogy a party, ahova mentünk volna, tömve volt+ nagy sor. Elmentünk, nem ért ennyit. Mondjuk én pesti vagyok, a nyugatin soha a büdös életben nem szórakoznék, mert: rosszul kiépített szórakozóhely(1x voltam a régi bankban, jó szűkös volt) és rossz a környék. Én a Morrison's 2-be járok, miért is jobb?

-van vészkijárat, itt nem volt

-két lépcső van , itt egy volt

-szigorúan nézik a korhatárt

-ha megtelnek,(ált szombaton) nem engednek be több embert, várni kell, kijönnek) Én ált. nem megyek szombaton, így a nagy tömeg kilőve

De ilyen szempontból jó még a ZP, a Molen Rouge, meg a hajógyári is...csak ott én a stílust nem szeretem...Szóval...én kerülöm a nagy tömeget, ezért inkább csütörtökök vagy pénteken megyek bulizni.

2011. jan. 18. 12:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, amit csinálsz azt tartom én is normálisnak. Továbbra sem értem az okát miért mennek be a tömegbe akik bemennek. Milyen élmény éri meg, hogy vállalják a tömeget. Egy tömött buszra gondolom nem szálna fel. További válaszokat várok...
2011. jan. 18. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is osztom az első véleményét. Pont ezért szeretem a Morrisonst, Zöld Pardont.

Talán azért álltak sorba és vállalták a kockázatot sokan, mivel nagy partinak számított, és mindenképpen ott akartak lenni.

2011. jan. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!