Ajánlanátok nekem egy jó könyvet?
nem nagyon vagyok az az olvasgatós típus,de ezen szeretnék változtatni.eddig mindig csak újságot,meg magazinokat olvastam,de most már jöhetne vmi nehezebb is:)vmi jó kis izgalmas regényt keresek,lehetőleg fiatalokról szóljon,az se baj,ha kicsit idősebbek,fontos hogy romantikus legyen,vagy vmilyen szerelmi szál legyen benne,persze ne csöpögjön,mint a csap:)és legyen elgondolkodtató is,tehát nem egy uncsi tini regényt keresek.
ötletek?
Anno nem hittem volna, hogy fog ilyesmi érdekelni, vagy azt, hogy több 100 oldalakat elolvasok. Ezen a Harry Potter első kötete változtatott lényegesen, mert elvittem öcsémet az első részre a moziba és azóta függő vagyok.
De gondolom nem ilyen válaszban reménykedtél, hiszen ez a regénysorozat nem újdonság.
A Twilightot szobatársam imádta (ő is elolvasta az összes Harryt).
24/L
köszönöm:)
hát se a harry pottert,se a tvájlájtot nem szeretem nagyon,bocsi.de azért köszi:)
Én írtam a Harryt.
Amit még nagyon szeretek, az Szabó Magda: Abigél.
suzanne collins: az éhezők viadala
mellékelek egy rövid leírást:
Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal - számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.
Virágot Algernonnak - Daniel Keyes
paulo coelho - veronika meg akar halni
mindkettőről a közvetlen környezetemből is csak pozitív véleményt kaptam, minden korosztályból
jó szorakozást
Szilvási Lajos - Egymás szemében
Méhes György - Orsolya
Merle - Üvegfal mögött
Amúgy velem az olvasást Szabó Magda könyvei szerettették meg, pl. az Abigél, Freskó, Az őz, Az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!