Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen "remete"?

Csak én vagyok ilyen "remete"?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok és mióta lediplomáztam és elhagytam a sokat látott koliszobámat (22 évesen) egyáltalán nem bulizok és egyáltalán nincsenek olyan barátaim akikkel személyesen érintkezhetek (neten tartok párral kapcsolatot). És a poén, hogy szinte tökéletesen érzem így magam. Pár hasonló gondolkodású és érdeklődésű ember mondjuk nem lenne rossz a közvetlen környezetemben, de az remélem elköltözésemmel megvalósul. Ugyanis kis faluban élek itt is dogoztam másfél évig, de a helyet és az embereket nem tudtam megszeretni igazán. Most október óta szinte csak itthon vagyok, egyedül vásárolni járok el, vagy robogózni és kerülöm minden ismerősöm társaságát. Ja, van egy barátom, ő sokat van itt, ő az egyetlen társaságom, meg ha hozzájuk megyünk, akkor a családja és haverjai.

Itthon vagyok legtöbbet és varrok, kosztümös filmeket nézek, olvasok, főzök, sétálok, ékszereket készítek stb. és - ha lenne keresetem - igazán nem is lenne ez baj.

Normális ez, vagy nagyon egyedi eset? :)

2011. jan. 13. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
hát...nem tudom normális-e, az biztos, hogy sokan vannak így. ha jól érzed magad, akkor jólvan, de szerintem azért csak jó lenne valaki :)
2011. jan. 13. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is kb. ilyen vagyok. Van pár baráti társaságom, átlag havonta egyszer találkozom velük, amúgy meg elvagyok itthon. Nincs párkapcsolatom sem, és így érzem jól magam.

Teljesen normális, ahogyan az ellenkezője is az. Az nem lenne normális, ha mindenki egy sémára menne. :)

2011. aug. 19. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!