úgy érzem magam, mint egy remete. Mit tegyek? 17l
Anyám nem enged bulizni, ezért már kb minden ilyenből kihagynak. Szívesen elmennék bulizni egy feszkós hétvége után.
Barátaimat is kezdem elhagyni e miatt.
Februárban leszek 18
Én elszöktetnélek bulizni utána 1 hétig csak szexelnénk.Aztán majd csak lenne valami:-)
Max elszöktetném anyádat is;-)
Sz... ügy!
Nem tudsz kitalálni valami jópofa indokot? Mit tudom én, szombat este kell leckét/hasadóanyagot/akármit vinned valamelyik barátnődnek?
Mondjuk, ha a földszinten laksz, még vannak esélyeid a zajmentes távozásra...
figyelj meg kell becsülni ami van:D
pl ha elenged tízig akkor ez van. menj el hatkor, még belefér egy vadulás:) egyébként igazán megbeszélhetnéd vele. ezzel neked árt. igaz, veszélyes este az utcákon, de ami a hírekben van, az azért nem mindennapos. a többezer esetet miért nem mutatják amikor épségben hazakerül a tinédzserlány, mindenféle erőszak nélkül? na mindegy, mondd hogy taxival is hazajöhetsz. ha nagy baja ezzel is, ajánld fel hogy te fizeted, és mondjuk 2-3 óránként dobsz egy sms-t. és ez már a nagyon biztonságos kategória, 17 évesen el kell engednie.
de egyébként most leszel 18, és a magad ura vagy!:)
viszont nagyon ne vesszetek össze emiatt.
alibi lehet az is hogy azt mondod szombaton ottalszol barátnődnél. persze egy távoli barátnőnél:D
Mit csinálsz te, hogy "feszkós hétvége" után akarsz bulizni? :O
Amúgy várd ki amíg befejezed a sulit, aztán elmész egyetemre, az úgyis a nagy bulik színtere lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!