Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Járnál velem? Kérdezz válaszolok!

Járnál velem? Kérdezz válaszolok!

Figyelt kérdés

Ez egy játék, ismerj meg 19 éves fiú vagyok (lányokat szeretem tehát lányok jelentkezését várom)

Felfedni, hogy ki vagyok nem szeretném, mert ez egy játék. Komoly kapcsolatban élek.

A lényeg a következő:

Kérdezz bármit, én őszintén válaszolok, ezen válaszok alapján írd meg járnál-e velem? Ha igen miért, ha nem miért? :)

2010. nov. 23. 21:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Cigizel?Sokat iszol alkoholt?
2010. nov. 23. 22:31
 12/20 A kérdező kommentje:

1 éve cigizek, de most vagyok leszokóban

beteg voltam 1 hétig nem szívtam egy szálat se... azóta napi 1 szál míg el nem fogy a cigim... aztán többet nem veszek.

inni szoktam, de nem gyakran... csak haverokkal... de nem discoba, hanem nálunk vagy náluk összeülünk 10-en fiúk lányok vegyesen, beszélgetünk, iszogatunk, jó a hangulat :)

ilyen 1-2 havonta van

2010. nov. 23. 22:37
 13/20 A kérdező kommentje:

most megyek aludni :) Holnap kiemelté teszem a kérdést, és várok még kérdéseket :)

jó éjt mindenkinek :)

2010. nov. 23. 22:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nem járnék veled.Nem vagy az esetem,nekem nem jönnek be a vasalt hajú,piercing-es srácok.De az nagyon pozitív dolog,hogy segítenél egy bajban lévő nőnek.19/L
2010. nov. 23. 22:44
 15/20 A kérdező kommentje:

:)

Közben jöhetnek ám még a kérdések :D Amint tudok válaszolok rájuk :)

2010. nov. 24. 06:57
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Rákérdezhetek? Béla te vagy az?
2010. nov. 24. 16:16
 17/20 A kérdező kommentje:
nem, nem Béla vagyok xD
2010. nov. 24. 21:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha tihanyi lennél, és 2 hülye csaj írna neked facebookon/myvipen/iwiwen, egyéb közösségi oldalon, hogy küldj nekik levendulát,mert szipuzni akarnak, megtennéd?

vagy röhögnél egyet, és nem érdekelne? :D

2010. nov. 25. 22:28
 19/20 anonim ***** válasza:
látom a kérdezö nagyon unta magát, gatyi kerdes, mit erdekel ez teged lowkutya
2010. nov. 25. 23:07
 20/20 anonim válasza:

Ez vicces :D namost 1:

tuti nem mennél oda,mert úgy le csapnának mint a vekkert,amivel te is tisztában vagy. Piercing,fülbevaló..stb márcsak a meleg séró hiányzik a listáról:)

Ezzel komoly kapcsolatot nem fogsz találni,mert azoknak a lányoknak,akiknek komoly terveik vannak,nem egy bohóc kell (ne sértődj meg) hanem egy férfias,érett srác! Komoly kapcsolatban élsz?de már kíváncsi vagy,bejönnél-e másoknak? Hmmm,hát furi :)

Én kérdezek 1et: önbizalom hiányos vagy??

2012. márc. 12. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!