Járnál velem? Kérdezz válaszolok!
Ez egy játék, ismerj meg 19 éves fiú vagyok (lányokat szeretem tehát lányok jelentkezését várom)
Felfedni, hogy ki vagyok nem szeretném, mert ez egy játék. Komoly kapcsolatban élek.
A lényeg a következő:
Kérdezz bármit, én őszintén válaszolok, ezen válaszok alapján írd meg járnál-e velem? Ha igen miért, ha nem miért? :)
Nem sportolok. Néha bicózok. Nagyon szeretek tekerni :)
Nem vagyok egy kigyúrt sportos alkat, és kövér sem vagyok. van kis pocakom amit meg tudok fogni, de egy csöppet sem vagyok kövér. Tehát nem lóg meg semmi :D Csak nem kockás :)
ez helyzettől, és kedvtől függ...
Ha olyan kedvem van igen... Nagyon idióta tudok lenni :D
Viszont ha rossz kedvem van (valaki elrontja a kedvem, vagy nagyon álmos vagyok) akkor nem vagyok humoros... inkább szótlan
Ez érdekes kérdés... valószínűleg igen. biztos keresnék valami szúró, ütő valamit amivel odamennék.
Én nem keresem a balhét, soha életemben nem verekedtem még, én inkább megbeszélem a problémákat.
Ilyen helyzetbe sem kerültem még, de azt diktálja az ösztönöm, hogy oda kell menni segíteni ez nem kérdés :)
barna színű a szemem és a hajam is...
A hajam vasalom elöl és hátul. nem emós, nem hosszú, én találtam ki teljesen egyedi. (eddig mindenkinek bejött)
Igen, van :) Sőt van a nyelvemben piercing is :)
a fülemben egy ilyen kőféleség van, a nyelvemben pedig uv-s átlátszó nagy golyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!