Történt olyan, hogy meglepődtetek, mikor megtudtátok egy tartalomgyártó korát? Ha igen, pontosan mi volt az az eset?
Én a Wattpaddal jártam ma így. Azt megszoktam, hogy minőség tekintetében nagyon változatos a felhozatal, és sajnos nem a színvonalasabb történetek vannak többségben, de az első három bekezdésből legalább már lejön, hogy csak egy írni is alig tudó tini hányta oda, vagy azért energia is van belefektetve.
Eddig viszont azt hittem, hogy a nagyon tré helyesírásúak vagy a bemutatkozással kezdődőek csak tiniktől származnak. Most viszont az egyik Facebook csoportnak hála megvilágosodtam, hogy egy (valószínűleg) 31 éves családanya is, akinek a legidősebb gyereke 9 éves, simán ír ilyeneket:
"A nevem Melani Wayt
18 éves vagyon és éppen ülök a repülőn és azon imádkozom hogy ne zuhanyon le és épségben érjek földet Port Angelesbe onnan autóval indulok tovább Forks ba s egyenesen megyek La Push ba.
4 hónapja apám feleségül vette az asszisztensét aki csak 2 évek fiatalabb mint én .
Ugy döntötem tehat hogy inkább vissza térek a gyökereimhez La Pushba .
Itt él az anyai nagy mamám, rengeteget nyaraltam nála mikor kicsi voltam.
Halgatam a hagyományos Quileute dalokat amiket süti sütésközbe énekelt nekem, esténként pedig a népünk régi legendáira, s történeteire aludtam el."
Kicsit valahogy ez így elszomorított. Egy tininek még elnézem, de egy felnőttől azért többet várna az ember...
"18 éves vagyon"
"4 hónapja apám feleségül vette az asszisztensét aki csak 2 évek fiatalabb mint én ."
xD
Ha még nem írt, akkor szerintem nem annyira gáz. Lehet nem kéne megosztania, de a wattpadon mindenki türelmetlen.
A helyesírást is valakinek gyakorolnia kell. Igaz be lehetne kapcsolni valami ellenőrző programot, de néha a technológia az ellenségünk lesz.
Nekem pl. valamiért minden szavamat aláhúzzák itt a boxban pirossal, pedig tutira van, amit jól írtam.
Egyik irányban sincs rá garancia, hogy a kor és a tartalom arányos lenne egymással.
Vannak bugyuta felnőttek, és tehetséges, intelligens tinik.
Pl a kedvenc ao3as Star Trek fanfictionöm közepén volt egy ilyen, hogy jaj srácok ilyen meg olyan sebész konfedencián voltam, bocsi a késésért. Mert hogy orvos aki írta.
Ijjaj nagyon kellemetlen volt ahogy olvastam 😅
Én 33 éves vagyok két gyerekkel de nem írok tini történeteket
Igaz, fel sem rakom sehova az iromanyaimat, mert nem tartom elég jónak őket
Miért kell egetnie magát ennek az anyukának? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!