Miért utálod a Twilight-ot?
mert unalmas
nyálas
a színészek bénák
18:27-tel értek egyet
köszi:d
így kevesebbet kell írnom:)
Azt gondolom nekem sem kell már írnom semmit.
Még talán annyit,hogy a főszereplő csajtól kiráz a hideg.
Szinésznek csapnivaló.
Vannak azok az idegesítő arcmozdulatai..ááh..és minden filmjében ugyanezt csinálja,úgyhogy szerintem alapból ilyen el*eszett.
A férfi szereplőkről inkább nem is nyilatkozok.
Szerintem azért nem kéne ennyire lehúzni...
nem gondoljátok hogyha ez mind igaz lenne, amit leírtok, nem lennének ekkora nagy sztárok? Mert azért színészkedni szerintem kell, és ha ezt nem jól csinálták volna, akkor nem kapott volna ennyi elismerést, díjat..sem nézettséget.
valójában nekem a könyv, sőt a story sem tetszett.Ezzel a vacakkal elrontják csak a vámpírkultusz erejét. Annak idején ha megemlitetted a sötét utcán/szobában a gyerekeknek h vámpír akk .. had ne monjam mit csináltak .. mostmeg .. vámpir? ,,de cukiiiik,,
ennyi erővel a régi képregényeket is át lehetne dolgozni Hello Kitty-sre és mindegyiknek lenne olyan szuperképessége hogy pl amihez hozzáér cukorrá véltozik stb.
Remélem kielégítő válasz volt :)
Azért mert:
- Unalmas történet: Ezért még nem utálnám csak úgy mondtam negatívumként.
- Gyenge színészi teljesítmények főlleg Taylor Lautneré borzalmas.
- Rossz rendezés
- Kicsit sablonosnak is véltem
- A karakterek is lehetnének jobban kidolgozva.
- És dramaturgiailag egy nulla mert egy másfél órás filmet arra építenek fel hogy az a Bella a vámpírral vagy a farkassal akar k*úrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!