Miért kövér a Twilight rajongók 90%-a?
Elkezdtem agyalni, de szerintem egyik Twillight-rajongó barátnőm/ismerősöm sem kövér. Egy Karib-tenger-rajongó barátnőm az, de ő szerintem nem szereti különösebben a Twillightot. Egy másik kövér barátnőm szereti a romantikus filmeket de sose mondta, hogy a Twillightot is, szóval nem hiszem hogy rajongó.
2 elvetemült rajongó barátnőm van, egyikük csontropi, másikuk szüléskor meghízott kissé, de akkor még nem volt Twillight, azóta ismét 60 kiló alatt van.
A képeid alapján én egy másik, nagyon érdekes dolgot fedeztem fel.
Bár nem az összes rajongó kövér a képeken sem, de viszont egytől egyig, mind nő!
Tehát megkockáztatom, hogy a világ lakossága kizárólag tvájlájt rajongó nőkből áll!
Csak annyira szerettem volna utalni, hogy ne vonj le messzemenő következtetéseket néhány képből...
Te is szereted, mégsem vagy kövér.
A kommentekben is mondták, hogy nem kövérek.
Egyébként azt is mondhatnánk, hogy többnyire amerikaiak látszódnak a képen és mint tudjuk ott nagyon sok a kövér ember. Persze ez is csak sztereotipia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!