Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jöhet egy véresen komoly...

Jöhet egy véresen komoly kérdés az Animefanokhoz? Gondold nagyon át!

Figyelt kérdés

Majd még kérdezek mást is.

-Melyik anime/manga mit tanított meg neked ami tényleg változást hozott az életedben,gondolkodásodban?Ha úgy tetszik Katarzist okozott?

Hozzáfűzöm a véleményt hogy a barátok fontosak,a szerelem fontos,összetartás,ilyen szinte sablonba menő dolgok nem kifejezetten ide tartoznak.Hogy miért?Mert minden második filmből megértheted ezeket.Arról nem is beszélve hogy minden második ember el is mondhatja neked.Persze ha ilyesmi jutott el a szívedbe nyugodtan leírhatod.

Nem kurta válaszokat várok,próbáld meg az emberekkel megértetni magad,mintha egy közösségnek szeretnéd elmondani mit éreztél.

2010. nov. 2. 19:42
 1/6 anonim válasza:
Nekem a Death Note nagyon tetszett...de nemtudom, hogy hozott-e valami változást az életemben, amikor Light megölte L-t az elég nagy katarzist okozott...Utánna egy kicsit megutáltam Lightot :D meg a dragon ball...hmmm azt hiszem nagyon szívesen ellőnék egy olyan energia micsodát KAMEHAME!!:D
2010. nov. 11. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Számomra egyértelműen a Death Note.

Egyszerűen majd' minden egyes pillanatban elképedtem rajta.

Valami fantasztikus, ahogy ravaszan összefutnak a szálak. Marha klassz!

2010. nov. 12. 21:59
 3/6 anonim válasza:

A Dragon Ball. ( Death Note is )

Kiemelem a Dragon Ball-t , mert arra "tanít" hogy mindig küzdj, (bár a való életben nem a rosszakkal) küzdj, edz, hogy jobb legyél és elismerjenek mások. Én ebből nagyon sokat tanultam.

Ajánlom mindenkinek, aki megérti a lényegét.

2010. nov. 20. 14:05
 4/6 ameron válasza:
Nekem amit eddig megnéztem animét nem tudom hogy hozot-e valamilyen változást lehet hogy igen és nem vettem észre hogy beépült a mindenapi életembe de ha igen akkor örülök nekimert akkor nem kell külön megtanulnom amiugyis uncsi lenne.
2010. nov. 25. 19:34
 5/6 anonim válasza:

Higurashi no Naku Koro ni

Umineko no Naku Koro ni

Komoly változást hoztak - negativ értelemben

Amióta ezek a kedvenceim azóta hullámokban tör rám a gyanakvás vagy az enyhe paranoia :D

És gyanitom hogy ez hozta vissza a borotvapengék iránti utálatomat (bár soha nem volt szó benne pengékről a főszereplőnek tűfóbiája van)

2011. aug. 6. 11:59
 6/6 anonim válasza:
Előzö vagyok pozitiv értelemben megtanitott rá hogy ne legyek naiv a világ nem olyan kedves mint azt gondolnád és hogy nem adhatok bizalmat mindenkinek (nekem ez pozitiv élmény még ha furcsán is hangzik)
2011. aug. 6. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!