Jöhet egy véresen komoly kérdés az Animefanokhoz? Gondold nagyon át!
Majd még kérdezek mást is.
-Melyik anime/manga mit tanított meg neked ami tényleg változást hozott az életedben,gondolkodásodban?Ha úgy tetszik Katarzist okozott?
Hozzáfűzöm a véleményt hogy a barátok fontosak,a szerelem fontos,összetartás,ilyen szinte sablonba menő dolgok nem kifejezetten ide tartoznak.Hogy miért?Mert minden második filmből megértheted ezeket.Arról nem is beszélve hogy minden második ember el is mondhatja neked.Persze ha ilyesmi jutott el a szívedbe nyugodtan leírhatod.
Nem kurta válaszokat várok,próbáld meg az emberekkel megértetni magad,mintha egy közösségnek szeretnéd elmondani mit éreztél.
Számomra egyértelműen a Death Note.
Egyszerűen majd' minden egyes pillanatban elképedtem rajta.
Valami fantasztikus, ahogy ravaszan összefutnak a szálak. Marha klassz!
A Dragon Ball. ( Death Note is )
Kiemelem a Dragon Ball-t , mert arra "tanít" hogy mindig küzdj, (bár a való életben nem a rosszakkal) küzdj, edz, hogy jobb legyél és elismerjenek mások. Én ebből nagyon sokat tanultam.
Ajánlom mindenkinek, aki megérti a lényegét.
Higurashi no Naku Koro ni
Umineko no Naku Koro ni
Komoly változást hoztak - negativ értelemben
Amióta ezek a kedvenceim azóta hullámokban tör rám a gyanakvás vagy az enyhe paranoia :D
És gyanitom hogy ez hozta vissza a borotvapengék iránti utálatomat (bár soha nem volt szó benne pengékről a főszereplőnek tűfóbiája van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!