Biztonságos egyedül a Balaton?
Nemsokára lemegyek a Balatonszemesre pár napra, izgulok és félek egyedül az idegen helyeken, hogy tiszta lesz-e, jól fogom-e magam érezni, biztonságos lesz-e majd, hogy mennyire van ott élet, mert egyedül uncsi lesz, főleg ha körülöttem se lesz ott senki se, arra gondoltam, 20.-an lemegyek Tihanyra hátha lesz tűzijáték, vagy eleve oda megyek strandolni, de szorongok nagyon egyedül bármit is csinálni. Rég voltam pihenni, mennyire valószínű hogy ellopnak tőlem valamit?
Muszáj leszek vinni telefont es penzt is, pedig ha nem lennék egyedül nem vinnék.. tudtok esetleg valami biztonságos progit ami ott van a környéken? Fiatal vagyok de nem szeretek bulizni, az én döntésem volt hogy egyedül megyek, es nem csinálnám másképp, csak aggódok.. viszek majd plusst hogy az alvás jobban menjen.. És jó ötlet átugornom Tihanyra?
"Lehet sok krimit néztem"
Nem lehet, hanem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!