Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Biztonságos egyedül a Balaton?

Biztonságos egyedül a Balaton?

Figyelt kérdés

Nemsokára lemegyek a Balatonszemesre pár napra, izgulok és félek egyedül az idegen helyeken, hogy tiszta lesz-e, jól fogom-e magam érezni, biztonságos lesz-e majd, hogy mennyire van ott élet, mert egyedül uncsi lesz, főleg ha körülöttem se lesz ott senki se, arra gondoltam, 20.-an lemegyek Tihanyra hátha lesz tűzijáték, vagy eleve oda megyek strandolni, de szorongok nagyon egyedül bármit is csinálni. Rég voltam pihenni, mennyire valószínű hogy ellopnak tőlem valamit?

Muszáj leszek vinni telefont es penzt is, pedig ha nem lennék egyedül nem vinnék.. tudtok esetleg valami biztonságos progit ami ott van a környéken? Fiatal vagyok de nem szeretek bulizni, az én döntésem volt hogy egyedül megyek, es nem csinálnám másképp, csak aggódok.. viszek majd plusst hogy az alvás jobban menjen.. És jó ötlet átugornom Tihanyra?

aug. 12. 02:23
1 2
 11/12 Kerolány2 válasza:
37%
Eléggé veszélyes egyedül.Rengeteg bűnöző van szabadon mindenfele. Elég egy sokkoló és már el is vihetnek.Jól gondold meg.Rengeteg már a mindenféle korosztály eltűnése.Ráadásul nyilvánosan írod a terveiket.Csak annyit tudok hozzá még szólni,hogy ha egyedül mész,ne legyél hiszékeny idegenekkel és ha lehet emberek között legyél.Az italodat soha nehagyd szabadon,tartsd rajta a kezed.Lehet sok krimit néztem,de ha az italodba kerül valami ,nembiztos,hogy akkor leszel épp rosszul.Lehet később,amikor már egyedül vagy.Ha,kérdezősködnek tőled autóból akkor nemenj közel akkorsem ha állítólag nem hallják a választ.Sokféle csali van a bűnözők nagyon tudnak színdarabot.Mi,lenne ha másféle programot találnál ki magadnak.Nemtudom mit,de mást,ami nem ilyen veszélyes.Az egyedül álló kirándulósok nagyon kivannak téve mindenféle veszélynek.
aug. 12. 19:57
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

"Lehet sok krimit néztem"

Nem lehet, hanem biztos.

aug. 13. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!