Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Biztonságos egyedül a Balaton?

Biztonságos egyedül a Balaton?

Figyelt kérdés

Nemsokára lemegyek a Balatonszemesre pár napra, izgulok és félek egyedül az idegen helyeken, hogy tiszta lesz-e, jól fogom-e magam érezni, biztonságos lesz-e majd, hogy mennyire van ott élet, mert egyedül uncsi lesz, főleg ha körülöttem se lesz ott senki se, arra gondoltam, 20.-an lemegyek Tihanyra hátha lesz tűzijáték, vagy eleve oda megyek strandolni, de szorongok nagyon egyedül bármit is csinálni. Rég voltam pihenni, mennyire valószínű hogy ellopnak tőlem valamit?

Muszáj leszek vinni telefont es penzt is, pedig ha nem lennék egyedül nem vinnék.. tudtok esetleg valami biztonságos progit ami ott van a környéken? Fiatal vagyok de nem szeretek bulizni, az én döntésem volt hogy egyedül megyek, es nem csinálnám másképp, csak aggódok.. viszek majd plusst hogy az alvás jobban menjen.. És jó ötlet átugornom Tihanyra?

aug. 12. 02:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%

Ez valami éjszakai vicc, hogy egyedül mész nyaralni a plüssöddel?

Úgy mégis hogy akarsz mobillal és pénzzel fürödni? Esetleg méregdrága fizetős strandon van valami megőrző, de aztán félóránként fogod ki-be rakosgatni a cuccodat? Hát nem, nem fogod magad jól érezni egyedül, mert dögunalmas és magányos lesz.

aug. 12. 02:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem vicc, nincs olyan ember akivel jól érezném magam.
aug. 12. 02:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem ertem mi bajod van a macimmal, tok normális es cuki darab, 150cm magas..
aug. 12. 02:42
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
Na menj szépen aludni a macikáddal, én is megyek, de egyedül.
aug. 12. 02:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor vegyél egy macit :)))
aug. 12. 02:52
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

"Úgy mégis hogy akarsz mobillal és pénzzel fürödni? Esetleg méregdrága fizetős strandon van valami megőrző, de aztán félóránként fogod ki-be rakosgatni a cuccodat?"

Bármelyik fizetős strandon szokott lenni megőrző, és ja, az ember ilyenkor berakja, nem csak ha egyedül van, hanem ha ketten-hárman mentek, akkor is (feltéve, hogy nem váltásban akartok a vízbe menni, amivel valljuk be, igencsak értelmét vesztené a strandolás).

aug. 12. 02:55
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Feldugod a plüssödbe az értékeid.
aug. 12. 07:13
 8/12 anonim ***** válasza:
31%
Ha már eleve úgy állsz hozzá, hogy valszeg xarul fogod magad érezni akkor úgy is lesz!
aug. 12. 09:27
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Én sokszor voltam már, ugyanolyan jól éreztem magam, mint társaságban. Szeretem a nyugit, ha valami zajra vágyok, akkor zenét hallgatok, de a csendet is élvezem+lehet olvasni is. Sok helyen van értékmegőrző,vagy vehetsz a Decathlonban vízálló táskát, vagy vízálló telefonokat, amit a nyakadba akaszthatsz.

Sosem értettem,hogy egyesek miért életképtelenek egyedül? Pedig a legjobb társaság az embernek saját maga,mindenki másra csak ideig-óraig számíthat. Magadnak mind9g ott leszel. :)

aug. 12. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem túl veszélyes, a déli part elég sekély ráadásul. Ha hivatalos strandra mész, ott lehet értékmegőrző, vízimentő, mosdók, esetleg büfék.

Szóval nem sokkal veszélyesebb, mint egy medence. Persze nem az éjszakai vihar közepén kell egyedül behajózni a közepébe, és onnan fejeseket ugrálni. :)

Tihany is jó ötlet lehet egy kirándulásnak, ha a környékén jársz. Hány éves vagy egyébként?

Jó utat!

aug. 12. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!