Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi történne, ha innék?

Mi történne, ha innék?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és még életemben nem ittam alkoholt. Valahogy nem merem, vagy nem tudom, de van egy két ital, amit szívesen meg kóstolnék az íze miatt, de nem tudom hogyan reagálna a szervezetem. Nem akarok be rúgni sem, és másnapos sem akarok lenni. Hogy csináljam?
2024. aug. 11. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha az íze miatt akarod kipróbálni, kis mennyiségben nem lesz tőle semmi bajod. Nem vagy hozzászokva az alkoholhoz, ezért nem igyál annyit, mint mások. Étkezés után igyál lehetőleg, ne teljesen éhgyomorra.

Töményből 30-40 cl, bor / pezsgő 1-2 dl, sör 3-4 dl, ennyit nyugodtan megihatsz elsőre, nem lesz tőle bajod. Egy alkalommal azonban csak 1 féle italt válassz, ne keverd őket!

2024. aug. 11. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Pl, egy somersby, vagy csoki likőrt kostólnék meg.
2024. aug. 11. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Somersby-t megihatsz egy kis üveggel, csoki likőrből maradj fél dl alatt elsőre.
2024. aug. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!