Mi történne ha szódabikarbónát bevenném lenyelném és ecetet innék rá?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 11:30
1/11 anonim válasza:
Jobb esetben simán kibüfögnéd a keletkező gázokat, rosszabb esetben a hátsó fertájadon távoznának a gázok némi foscsi kíséretében, legrosszabb esetben meg a gyomrod durranna ki.
2/11 anonim válasza:
Nagyjából hasonló: https://www.youtube.com/watch?v=fTvCqZMkS9I
3/11 A kérdező kommentje:
Hú inkább nem próbálom ki😂🤣😅
2022. máj. 24. 14:02
4/11 anonim válasza:
Nem kell rá feltétlenül ecetet innni, van saját gyomorsavad, ami ugyanúgy felszabadtja a CO2-t a szódabikarbónából. Én gyoorsav ellen viszonylag rendszeresen szoktam bevenni szódabikarbónát, semmi bajom nincsen ezzel. Böfög párat az ember és annyi.
5/11 A kérdező kommentje:
Azt tudtam hogy jó amikor az embernek nincs jól a gyomra de én személy szeritn még sosem próbáltam ki ecet nélül sem.
2022. máj. 25. 11:35
6/11 anonim válasza:
Pedig ez a természetes, a Quamatel, meg Renie csak jelenthetnek, ezekhez képest csak reklámot érnek.
7/11 anonim válasza:
minden mennyiség kérdése. Alapból büfi lenne, jó sok. De a 20%os ecetet meginni nem okos dolog. A nyelőcsőnek és a fogaknak sem tesz jót. A szódabi pedig kiközömbösíti a gyomorsavat (már ekkor böfögnél), ami rontja az emésztést és esetleg elszaporodhatnak olyan bacik benned, ami a normál gyomorban nem tud. Szóval sztem ne nagyon próbáld ki, ha nem muszáj. Gyomorsav túltengésre am lehet enni szódabikarbónát, bár vannak ennél korszerűbb dolgok is.
8/11 anonim válasza:
Én ritkán szoktam gyomorégés ellen egy mokkás kanál szódabikarbóna és víz. Kicsit sós de használ!
9/11 anonim válasza:
A dédszüleim itták szóda helyett: egy pohár víz, kis szódabikarbóna, kis ecet - épp, hogy csak pezsegjen.
Nyáron remek szomjoltó.
10/11 attila_72 válasza:
Ecetet max balzsamecetet szabad inni, az csak 6°. A 10-es már erősen éget, káros, a 20-as meg már komoly veszélyt is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!