Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ozora fesztivál mennyire szól...

Ozora fesztivál mennyire szól az egyéjszakás kalandokról? Pasim egyedül megy oda, okkal félek?

Figyelt kérdés

Én még sose voltam fesztiválon.(nem az én vilagom) de sokaktól hallottam,hogy eléggé gyakori ilyenkor az egyéjszakás kaland.

Ez igaz, illet konkrétan az ozorán ez mennyire jellemző? Nyilván ez emberektől függ de aki volt már ott mit tapasztalt?

2024. júl. 25. 22:59
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Régebben a zenéről szólt, ma ez is is egy telefonnal kamerázós buli kezd lenni. De talán még itt a legkisebb ez a jelenség.

Egyedül megy, mert a zene miatt megy szerintem, hogy el tudja engedni magát. Nem feltétlen gondolok cuccra, de nem biztos hogy melletted olyan felszabadult lenne, mint ha egyedül megy. Megeshet ott is az ismerkedés, de igazából mindenhol.

Szerintem nincs miért aggódnod. :)

2024. júl. 25. 23:46
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
73%
Mindenkit le fog szopni, igen.
2024. júl. 26. 04:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasid meg akar csalni, ahhoz nem kell elmennie egy fesztiválra. Ha hűséges, akkor meg a fesztiválon is az lesz. Felesleges ezen idegeskedni.
2024. aug. 2. 19:41
 4/6 mayan125 ***** válasza:
50%
Utolsoval egyetertek. Tevedes az hogy barkit is tudunk kontrollalni. A legnagyobb illuzio. Ha felre akar menni ugyis felre fog, nem kell ahhoz fesztival.
2024. aug. 3. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sok fesztiválon jártam már a zene miatt, sosem volt szexuális élményem ott. Fél sem merült soha, bár tudom valakik azért mennek. Nekem még helyzet sem adódott soha, meg amúgy se mentem volna bele. De ha olyan a párod,akkor így is úgyis megcsal,ha nem a fesztiválon, akkor máshol. Ha meg olyan típus, mint én,akkor sehol nem csalna meg.
aug. 12. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ozorán tuti nem fog megcsalni, oda a flash, zene, élmény miatt mennek az emberek, és sok a külföldi. Nagyobb eséllyel fog ott inkább egy képzelt idegen bolygón etetni űrlényeket, esetleg hazaérve felmászik a szekrény tetejére egy vödör vízzel meglocsolni a Holdat.
szept. 7. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!