Minek a dresscode, ha egy csomó igénytelen ember mégis bemehet?
Sajnos, hogy nincs szórakozóhelyek rovat, így sajnos szórakozás/egyéb.
Nem értem, hogy mit bíznak a biztonsági őrökre, mert olyanról hallottam már, hogy valakit a túracipője miatt nem engedtek be szórakozóhelyre, közben egy csomó bermudagatyás, edzőcipős ember meg bent lehet. Sima rövidujjú pólóban, rövidgatyában, edzőcipőben. Ez lenne az igényes megjelenés?
Ha már annyira dresszkód, akkor nem ing, hosszúnadrág és mondjuk minimum félcipő?
A benyelt hashtagek pótlása:
#Heaven, #Symbol, #Vakegér (ez már nincs, de a témában érintett volt)
Szaros seggel, normális ruhában is be lehet jönni. A látszat a lényeg. Szarul néz ki, ha tele van papucsos, munkás-, susogós nadrágossal, atlétással a hely. A fotókon sem mindegy, amiket utólag promóznak, hogy aki még nem volt, mit lát. Divatos, normálisan öltözött, vagy tróger vendégeket. A melegítőnadrág határeset, függ attól is, "mennyire" mackó. Sőt, az elővétek száma is befolyásolja, ha kevés jegy fogyott, akkor elnézőbbek vagyunk, utasításra. Hidd el, engem nem érdekel a ruha, feladatot teljesítek. Üzletpolitika és presztízs az oka, ha valakit elhajtunk a ruha miatt. Már maga az is vicces, hogy ma már úgy szét vannak szabdalva a nadrágok divatból, hogy több irányból lehetne felvenni.
(Egy kidobó.)
De jó! Köszönöm a válaszodat. Nagyon örülök, hogy hiteles kézből kaptam bennfentes választ. Egyébként magánvéleményem, hogy ez a szakadtfarmer divat ezvalami nagyon borzasztó. Amúgy ebben meg tök igazatok van: "A látszat a lényeg. Szarul néz ki, ha tele van papucsos, munkás-, susogós nadrágossal, atlétással a hely. A fotókon sem mindegy, amiket utólag promóznak, hogy aki még nem volt, mit lát."
Köszi mégegyszer, ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!