Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Youtubeot vagy tiktokot nézel...

Youtubeot vagy tiktokot nézel többet?

Figyelt kérdés
Egyébként szerintetek a két platform versenyzik egymással úgymond?

2024. márc. 22. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Youtube premiumra szavazok, bármilyen témában találok rajta videót reklám nélkül és letölthetem. A tiktok a kínai kommunista párt ellenőrzése alatt működik és ki tudja milyen információkat tárol a felhasználókról. ezért inkább nem használom.
2024. márc. 22. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=fX-M46_tK9g

https://www.youtube.com/watch?v=uqkyxNPNbGI

Ez a két videó tökéletesen elmondja a helyzetet.

Én YouTube-ot nézek, TikTokom nincs is.

2024. márc. 22. 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyidőben néztem a tiktokot, viszont teljes mértékben leszoktattam magam róla, és a tartalomkészítői irányítópult megtekintésén kívül sosem nyitom meg.

YouTube-ot viszont nézek rendszeresen. Szerintem a legjobb videómegosztó a világon.

2024. márc. 22. 23:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Youtubeot csak hallgatom néha, tiktokot egyáltalán soha
2024. márc. 23. 01:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

YouTube

Tiktok egészségtelen ha sokat lógsz rajta

2024. márc. 23. 05:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Youtube-ot, a Tik-Tokot nem is ismerem, csak névről.
2024. márc. 23. 07:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Youtube-ot, a Tiktokot töröltem már. Kipróbáltam, de nekem nagyon zsibbasztó volt. Rossz hatással volt rám. Jobban szeretek hosszabb tartalmakat nézni, amiben el lehet mélyedni. A Tiktokos rövid videók egy idő után azt érték el nálam, hogy nem tudtam hosszabb ideig koncentrálni, pedig csak pár hétig használtam.
2024. márc. 24. 08:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A Tiktokot nem ismerem, nem használtam soha. De nem érzem azt hogy jó dolog. A youtubeot használom inkább, de van hogy short videokra tévedek és egy idő utan rossz lesz tőle a közérzetem.

Nem egészséges. Sokkal kellemetlenebb szamomra mint a sok reklám.

A régi youtube jobb volt mikor nem nyomtak be reklámokat, mostanra nekem olyan erőlködésnek tűnik az egész. Tele lett haszontalan videokkal. Megjelentek a youtuberek. Persze van premium is, de én biztos hogy nem fizetek azért hogy reklam mentesen nézzem. Sokakat meg lehet ezzel vezetni és nem értik hogy pszichológia az egész.

2024. márc. 25. 00:28
 9/14 anonim ***** válasza:

YouTube prémium nem egy rossz dolog.

Ezzel támogatod a videósokat is, és nem is kell reklámot nézzél.

És kapsz egy YT musicot is, amin szintén nem lesz reklám és le tudod tölteni a zenéket.

Vagy pedig maradsz a reklámos youtubnál, és hozzá szoksz hogy olyan mint a tv csatornák.

2024. márc. 25. 09:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Arra való hogy fizess.
2024. márc. 25. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!