Mit vegyek karácsonyra a páromnak?
14-15/F Szerintetek minek örülne karácsonykor a legjobban?
Ha lehet csak olyanokat mondjatok ami nem olyan drága mert nem én vagyok a leggazdagabb a családba.
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Láttam olyan pólót, amire a következő volt ráírva: I szív (ez ugye azt jelenti, hogy "love") XY. - Nekem ez nagyon tetszett, és olyan személyre szóló volt. - Vagy csinálj neki a közös fényképekből egy plakátot v. fényképalbumot.
Csinálhatsz még: kulcstartót is. Esetleg a pólójára vasalsz valami kedvenc emblémáját (FC Barcelona, stb ..), vagy pohár, amin a neve van, vagy az, hogy: Szerelmemnek!, A legjobb pasinak!, stb ..
Vagy egy divatos sál, kesztyű - szerintem ilyeneknek örülnek a fiúk :)
Boldog születésnapot, és jó ünneplést kívánok!
Valami személyre szólót. :)
Én se vagyok valami gazdag, úgyhogy mivel az én barátom édesszájú, sütök neki egy doboz mézeskalácsot.(:
Ha pl. a barátod nagyon szereti a Facebookot, süss neki te is mézeskalácsból egy táblát, amire felírod hogy "Facebook" és a logóját, szerintem ez jó ötlet. Fontos, hogy mindenképpen legyen az ajándékban valami személyes. Pl. egy közös élményre emlékeztető tárgy, közös kép, valami amit ő szeret stb.
:) Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!