Nem értem, hogy működik a LEGO?
Olvasom itt-ott, hogy micsoda szenzáció, valaki kirakott LEGO-ból egy tankot, egy Bugatti Veyront, egy csatahajót.
Azt nem értem, hogy ebben mi a szenzáció. Hiszen a Bugattinak van egy készlete, s abból lehet összerakni. Van készlete a Bismarknak, vagyis semmiféle kreativitás nem kell hozzá, hiszen nem általános készletből konstruálod meg, hanem a saját készletét rakod össze. Nyilvánvaló, hiszen a Bugatti készletében nincs hajóágyú, a csatahajóéban van. Ebben mi a truváj? Vagy rosszul tudom?
Abban az esetben ha egy lego altal kiadott készletből rakja össze, akkor nyilvá nem. De sokan maguk terveznek valami kiraknivalót, megrendelik a hozzávalokat darabonként, majd összerakják.
Hogy te melyikre gondolsz, arról nyilván fingunk sincs, mert annyit írtál hogy itt-ott, azaz egy nagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!