Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a LEGO...

Miért nem működik a LEGO Harry Potter 1-4 years?

Figyelt kérdés
A harmadik évnél, éppen a Hagridos küldetést csináltam, (csak épp hogy elkezdtem) aztán kiléptem, mert mennem kellett. De a játék, nem tudom mit csinált mert, most be kell mennem egy "rendőr trollhoz" ahova nem tudom, hogy hogyan kell és még Roxmorts jött volna. Ezzel mit tudok csinálni? Vagy hogyan kell bemenni a troll által őrzött ajtón? A válaszokat előre is köszi :)

2015. jún. 8. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Folytast a story mode-ot, és kövesd Fejnélküli Nicket. Ha pont arra mutat amerre a troll van, csak menj be a mellett lévő terembe és akkor megint követheted onnan.

Vagy esetleg menj vissza az udvarra ahol a jóslástan volt, ott lesznek ilyen kicsi falak amiket át lehet ugrani, az elvben kivezet és ha sétálgatsz egy kicsit Nick megint megjelenik és csak követni kell.

2015. jún. 8. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de Nick a trollhoz akar bevinni, azt az ajtót mutatja a nyíl is. Azért, köszi a választ.
2015. jún. 9. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Megnézem, elvileg végig kell vinni hozzá a stori módot, de nekem a nyíl és Nick is azt mutatja, hogy arra kell menni. Esetleg Hagridhoz, hogy tudok eljutni?
2015. jún. 9. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!