Új TippmixPro-n rendes játékidő mit jelent?
Régóta fogadok,de ez az új TippmixPro most kicsit összezavart!
A legtöbb fogadási módnál kötőjellel oda rakták,hogy rendes játékidő..
Tehát egy gólszámos,vagy 1X2 kimenetelnél is ott van!
Namost azt szeretném megtudni,hogy a rendes játékidőbe bele tartozik a rendes játékidő hosszabbítása (nem az esetleges bajnokis 2*15 percre gondolok) vagy sem?
Mert valaki ezt mondja,valaki azt..
Letöltöttem a zrt részvételi szabályzatát de abban nem találtam ezzel kapcsolatban semmit!
Nem mindegy azért,hogy mondjuk a rendes játékidő 1-1,de én vendég sikerre fogadtam (maradjunk a focinál, általában arra fogadok) és mondjuk a 93. percben szerzi meg a második - győztes gólt a vendég csapat..
Akkor ez jó,vagy sem?
Ugyanígy a gólok (sokszor fogadok gólra! 1,5-2,5.. Mivan ha a 93. perben jön a harmadik gól?
Az logikusan a rendes játékidő hosszabbítása..
Nyilván az első ilyen fogadásnál kiderülne,de gondoltam hátha tudja valaki..
Mégis csak pénzt rak rá az ember!
Köszönöm ha valaki tud segíteni!
Ahogy eddig is, a rendes játékidő a kezdő síptól ==> a hármas sípig.
Egy fogadóiroda nem fogja átírni a szabályokat ...
Köszönöm a választ! :)
Igen,sokszor a 90.perc után változik az eredmény, és hát sokszor nem úgy ahogy nekünk kéne.. :D
Szerencsére az ellenkezője is igaz, a 96. percben lesz döntetlen.
Vagy dupla csavar:
Cagliari-Frosinone 2-3
hosszabbításban reménykedtem a kiegyenlítésben, 94. perc 3-3
Hurrá nyertem.
96. perc újabb gól 4-3
:(
Na igen! Ami biztos,hogy a rendes játékidő hosszabbítása tartogat meglepetéseket,vagy így vagy úgy! Ezért is fontos,hogy bele számít -e a fogadásomba!
De akkor mint kiderült,igen!
Köszönöm mégegyszer a választ! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!