Ebben a ruhában el lehet menni színházba? Link kommentnél.
nov. 27. 22:27
3/5 anonim válasza:
Ha hasonloan nezel ki en meg is veszem neked (ha meg nem vetted meg).
4/5 anonim válasza:
Napjainkban nem tudom mi a szokás, de korábban voltam az operában szépen felöltözve, de több nézőn láttam szakadt farmert (Nem, nem azt a műtoprongyot), széttaposott cipőt, kinyúlt pólót. Nem mondom, hogy mindenki így öltözött, de sokan.
Aztán egy másik helyen (ahol viccesnek mondott előadás volt), a vulgáris szövegeket a nézők szmokingban és nagyestélyiben élvezték. Ott a sötét öltönyömmel prolinak hatottam.
Ezt régebben koktélruhának hívták, de ma már koktélok sincsenek. El tudom képzelni, hogy te lennél benne a legcsinosabb, elegánsabb, de lehet az is, hogy nagyon furcsán néznének rád.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké, nem ebben megyek. Vettem egy igazán csinosat. 🤩
dec. 1. 05:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!