Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Budapesten hány pláza találhat...

Budapesten hány pláza található jelenleg? Hányat terveznek még? Ti nem unjátok ezt a "plázalázat"?

Figyelt kérdés
Titeket nem zavar ez a sok pláza ami BP-n van. Kapásból 10-et feltudnék sorolni de ennél jóval több van. Szerintem fele ennyi is elég lenne. ne plázát építsenek hanem gyárat, ipart!
2010. okt. 18. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Első pláza az Europark volt, aztán Duna Plaza, majd (nem sorrendben) Westend, Mammut 1-2., MOM Park, Árkád, Lurdy ház, Eurocenter, Récsei Center, Aréna Plaza. Kb. ennyi jut eszembe:)

Meg most épül KÖKIn egy óriási, a Terminal:)

Igen, gyárak kellenének, bár nem árt Kispesten egy mozi:)

2010. okt. 18. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
van még Pólus center is. Én annak se látom értelmét, hogy a Mammutot akkorára építették, hogy 2 épülete is van. De van a mammuttól nem messze még egy, csak annak nem jut eszembe a neve. Az is ott van a délitől 10 percnyire kb.
2010. okt. 19. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
akkor nem lenne baj ha ennyi lenne, ha mindegyikben más üzleteket lehetne találni. de kb az összesben ugyan azok az üzletek vannak, szóval semmi értelme. Nem mintha nagy plázába járó lennék, de eddig bármelyikbe voltam, szinte ugyanazok a boltok voltak, 1-2 kivételével.
2010. okt. 19. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Van még Allee is

Én nem unom a plázázást. :)

2010. okt. 20. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne beszélj butaságokat! Milyen gyárat, meg ipart akarsz, ami gazdaságos lenne? A plázákban is kereskedelem folyik, az is jó a gazdaságnak.
2010. okt. 20. 23:43
 6/8 A kérdező kommentje:

szerinted a minimálbéres pénztárosok fogják fellendíteni a gazdaságot?

nem azt mondom hogy nem kellenek plázák csak akkor már valami termelő egység is legyen egy kicsivel több!!

2010. okt. 21. 18:42
 7/8 anonim válasza:

21 pláza van.

1: Pólus Center

2: Duna Plaza

3: Flórián téri üzletközpont

4: Új Udvar

5: Rózsakert bevásárlóközpont

6: Budagyöngye bevásárlóközpont

7: Mammut

8: MOM park

9: Westend City Center

10: Allee

11: Újbuda Center

12: Corvin Plaza

13: Lurdy-ház

14: Europark

15: KÖKI Terminál

16: Aréna Plaza

17: Árkád

18: Récsei Center

19: Savoya Park

20: Csepel Plaza

21: Campona

2015. okt. 10. 20:55
 8/8 anonim válasza:
A Duna Pláza volt az első Pláza
nov. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!