Melyik a legjobb pláza Budapesten? (Aréna, Westend, Mammut, Árkád, Duna Plaza)
Sziasztok! Tudom van egy csomó kérdés plázákkal kapcsolatban ......
Szóval melyik a legjobb pláza , ahol az árak barátságosak és sok választék van ?
-Ha elsősorban cipőt szeretnék vásárolni ?
-Vagy ruhákat ? (pld farmernadrág , rövidnadrág , póló , pulóver stb..)
Nagyon fontos lenne ,mert nem pesti vagyok , 80km lakok pesttől. És felszeretném újítani a ruhatáramat , illetve cipőt is szeretnék venni.
szerintem semmiképp se plázába menj, hanem a vörösmarty tér-váci utcára.
a legjobb boltok mind megtalálhatók, ráadásul sokkal nagyobb a választék, (méret , szín stb) és több minden van.
van itt bershka, stradivarius, new yorker, h&m, pull and bear, zara, promod, calzedonia, mango, c&a, stb stb.
míg ezek a boltok lehet hogy megtalálhatók a plázákban is, nem tudok olyan pesti plázát amiben mindegyik egyszerre meglenne.
amúgy szerintem sorrendben így vannak a plázák:
Árkád
Aréna
Westend
Mammut
Duna pláza
Duna Plaza - Cipő Diszkont (igazából még nem is a plázában van, hanem az oda vezető üzletsoron), fent Invázió.
További divatos ruhák tipp, elérhető áron: Corvin Bevásárlóközpont - -1 szinten Cosmos City.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!