Van olyan pláza Budapesten, ahol van japán étterem?
Én úgy kifejezettem mindenre gondoltam, mert néha amikor épp arra esik dolgok a WestEnd-ben szoktam kajálni, de ott nincs japán, pedig szívesen kipróbálnám
Viszont köszi a válaszokat, a sushira is gerjedek :)
Egyik plázában sincs ilyen hely.
A wasabi-ban nem csak sushi van, de ott inkább vegyesen vannak thai, kínai, japán, egyéb ételek, szóval nem csak japánra van ráállva.
Ha japán éttermet szeretnél, akkor keress rá a Fuji, Takebayashi, Arigatou, stb. éttermekre, ezek kifejezetten japán ételeket, főételeket, stb. is készítenek, nem csak sushit. De előre szólok, hogy rohadt drágák, bár szerintem megéri :)
Ha igazi authentikus japán kaját keresel (bár ez nem plázában van) akkor kettőt tudok ajánlani:
Okuyama no Sushi - egy tradicionális apró sushibár. Kizárólag csak sushit nyomatnak, de azt nagyon jó szinten. A legjobb sushizó budapesten, és benne van a város 50 legjobb éttermében. Tapasztalatból tudom ajánlani.
Daikichi - authentikus japán kifőzde. Én még nem jártam ott, de csak jót hallottam róla. Hagyományos japán kajákkal foglalkozik, szerintem mindenképpen érdemes lesz fölkeresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!