Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy működik pontosan a...

Hogy működik pontosan a BeReal alkalmazás? Mi a véleményetek róla, akik használják?

Figyelt kérdés
Én nem használom, nagyjából annyit hallottam róla, hogy random időpontokban kell képet csinálni (ezt nem teljesen értem), és mindkét kamerával egyszerre fényképezel. De miben más ez mint bármelyik másik közösségi oldal? Melyik korosztály használja, pontosabban a Z generációtól idősebbek használják?
2023. okt. 16. 16:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egy app, be lehet állítani, hogy kik láthatnak, nyilvános vagy csak bizonyos emberek (akiknek szintén van ilyen appja). És igen, ennyi, időnként szól, hogy most csinálj képet mindkét kamerával. Férjem csinálja, néhány ember láthatja csak, tesója, sógora, egyik kollégája stb. Néha vicces képek születnek, ennyi. Szerintem chat meg ilyesmi nincs is benne és más képet sem lehet megosztani, szóval semmi köze a közösségi oldalakhoz. Egy pillanatkép az életedből.
2023. okt. 22. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!