Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok valósághű sziréna...

Hogyan tudok valósághű sziréna hangot készíteni vagy egy ilyen fájlt szerezni?

Figyelt kérdés

Hello, szükségem lenne egy olyan sziréna hang fájlra ami nagyon valósághűen megvan csinálva, van pár alkalmazás ami kifejezetten erre épül és némeilyikben marha jól meg vannak csinálva. Ilyenre gondolok, hogy pl bármilyen állapotban kikapcsolod akkor azt követi egy kissebb vízhang stb...

A példa kedvéért itt van, véleményem szerint ez a legjobb.

[link]

Egy ebben jártasabb ember tudna nekem segíteni, mert semmit nem találtam róla. Előre is köszönöm!

2023. okt. 11. 17:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen a BrandLabbal találkoztam. Viszont ugye én azt szeretném elérni gyakorlatikag, hogy amikor megáll maga az MP3 as fájl, akkor annak legyen egy utó visszhangja avval a hangal ahol megált(ami ugye mindig más attól függően hogy épp hol állítottam meg a hangot). A BrandLabnél van ilyen de csak a stúdióban volt amikor lementettem és letöltöttem onnantól már csak akkor volt visszhang ha a legvégéig lejátszódott rendesen a fájl.
2023. okt. 13. 09:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért nem jó a dawban indítani és leállítani?
2023. okt. 13. 13:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Egy játékot fejlesztek és ahhoz kell, így fájl formátumba van rá szükségem.
2023. okt. 13. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Tetszőleges audio/dsp függvénykönyvtár, amiben van legalább egy freeverb. Egyébként modulált all-pass filterek visszacsatolva, talán ezen is el tudsz indulni, a freeverb pedig szabadon lenyúlható dolog.
2023. okt. 13. 18:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudsz benne segíteni nekem? Igazából nagyon kínai ez így ahogyan írtad.
2023. okt. 13. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Húsz éve játszottam ilyenekkel, már akkor is rákeresve-rátanulva sikeredett valami számomra kellően egyszerűt találni. A portaudio meg a processing ugrik be, mint egész kiforrott jelenkori cucc, de nyilván nem fogok helyetted dokumentációt pörgetni.
2023. okt. 14. 06:56
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Szerezz egy jó filet, ez alap. Indítsd el 2-szer, a másodikat halkabban, tetszőleges (a térnek megfelelő) időeltolódással.

Kész is a visszhang

2023. okt. 17. 08:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Írták már. Olvasd vissza miért nem jó ez a megoldás!
2023. okt. 18. 15:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!