Hogyan tudok valósághű sziréna hangot készíteni vagy egy ilyen fájlt szerezni?
Hello, szükségem lenne egy olyan sziréna hang fájlra ami nagyon valósághűen megvan csinálva, van pár alkalmazás ami kifejezetten erre épül és némeilyikben marha jól meg vannak csinálva. Ilyenre gondolok, hogy pl bármilyen állapotban kikapcsolod akkor azt követi egy kissebb vízhang stb...
A példa kedvéért itt van, véleményem szerint ez a legjobb.
》 [link]
Egy ebben jártasabb ember tudna nekem segíteni, mert semmit nem találtam róla. Előre is köszönöm!
Visszhangra gondolsz. Nem rakom most fel az appot, hogy halljam, így saccra delay vagy echo vst effekttel megoldható akármelyik dawban. Ha realtime akarod használni, ténylegesen be-kikapcsolni, akkor elég kis késéssel indítani sokkal halkabban még egy sávot ugyanazzal a sziréna clippel.
Nah, oké, találtam videót vélhetően ezzel az appal, egy kis reverb van rajta, saccra freeverb, max diffusion, 1sec körüli decay, -14dB körüli wet szint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!