Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok valósághű sziréna...

Hogyan tudok valósághű sziréna hangot készíteni vagy egy ilyen fájlt szerezni?

Figyelt kérdés

Hello, szükségem lenne egy olyan sziréna hang fájlra ami nagyon valósághűen megvan csinálva, van pár alkalmazás ami kifejezetten erre épül és némeilyikben marha jól meg vannak csinálva. Ilyenre gondolok, hogy pl bármilyen állapotban kikapcsolod akkor azt követi egy kissebb vízhang stb...

A példa kedvéért itt van, véleményem szerint ez a legjobb.

[link]

Egy ebben jártasabb ember tudna nekem segíteni, mert semmit nem találtam róla. Előre is köszönöm!

#mp3 #hang #sziréna #Sziréna hang #Hang effekt
2023. okt. 11. 17:31
1 2
 1/18 anonim válasza:
Youtube MP3 letöltés
2023. okt. 11. 17:38
 2/18 anonim ***** válasza:
Képernyőrögzítővel felveszed a telefon hangját, átkonvertálod audióba, vagy csak szimplán elválasztod a videó kép és hanganyagát, megvágod a hangot, hogy jó legyen, és elmented. 5 perc alatt meg van.
2023. okt. 11. 18:22
 3/18 A kérdező kommentje:
Ez azért nem ilyen egyszerű mert ha az alkalmazást pl megnézed mikor lekapcsolod a szirénát pont olyan hang magasságú kis vízhang van mint amilyen állapotban kinyomod a vinnyogót(fülhalgatóval a legjobb)
2023. okt. 11. 19:21
 4/18 A kérdező kommentje:
Olyan mintha valami effekt lenne vagy nem tudom nem értek ehhez, de hallom
2023. okt. 11. 19:22
 5/18 anonim ***** válasza:

Visszhangra gondolsz. Nem rakom most fel az appot, hogy halljam, így saccra delay vagy echo vst effekttel megoldható akármelyik dawban. Ha realtime akarod használni, ténylegesen be-kikapcsolni, akkor elég kis késéssel indítani sokkal halkabban még egy sávot ugyanazzal a sziréna clippel.

Nah, oké, találtam videót vélhetően ezzel az appal, egy kis reverb van rajta, saccra freeverb, max diffusion, 1sec körüli decay, -14dB körüli wet szint.

2023. okt. 11. 20:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Igazából azt sem igazán tudom milyen alkalmazással lehetne ezt megoldani. Illetve azt is megtudod oldani konkréttan, hogy amikor leállítom magát a soundot akkor is legyen kis vísszhangja?
2023. okt. 11. 20:45
 7/18 A kérdező kommentje:
Esetleg feltudom venni a kapcsolatot veled?
2023. okt. 11. 20:48
 8/18 anonim ***** válasza:
Bármelyik DAW jó, én a Cockos Reaper mellett döntenék alkalmi, kimondottan audio szerkesztgetésre. Nagyon jó a kézikönyve is.
2023. okt. 11. 21:05
 9/18 A kérdező kommentje:
Ez csak gépen elérhető, telefonon nem? Nem tudok veled valahol közvetlenebbül beszélni?
2023. okt. 11. 21:12
 10/18 anonim ***** válasza:
Androidon BandLab
2023. okt. 13. 05:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!