Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bennszülött Bálna számotokra...

Bennszülött Bálna számotokra is idegesítő?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kibírhatatlanul nagyképű. Folyton olyan lenézően áll bele ugyanazokba az emberekbe újra és újra.

Régen megszólta Dancsót hogy mennyire beleállt abba az Almásfüzitői gyerekbe meg hogy ő (Dancsó) az alázás királya, ahhoz képest Bálna maga is elég jól aláz mindenkit akiből videót csinál.

2023. szept. 27. 12:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Miért foglalkozol olyanokkal, akik idegesítenek? Szard le, és ne ezzel hergeld magad, vagy épp másokat.
2023. szept. 27. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha kibírhatatlanul nagyképű akkor hogy bírod nézni?
2023. szept. 27. 12:50
 3/13 A kérdező kommentje:
A jó öreg "ha nem tetszik, ne nézd" típusú hozzászólás. A lusta emberek kedvence.
2023. szept. 27. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem annyira ne idegesítő, de azt én sem értem, hogy miért nézel olyat, aki idegesít. Engem a legtöbb youtuber idegesít, pár kivétel van, akik nem, és azokat nézem, a többit pedig leszarom, hogy mit csinál.
2023. szept. 27. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Hiszen mennyivel értelmesebb valakit azért követni és nézni, hogy minden egyes alkalommal felkúrd az agyad. Iratkozz fel, és nyomd meg a csengőt is, nehogy lemaradj egy újabb tartalomról ami zavar, és öklendezve szenvedd végig azt a kibírhatatlanul nagyképű előadást. Az a jó, ha fáj. Utálkozzunk együtt, karcold bele pengével a szíved fölé, hogy Bálna rósz. És szóljunk mindenkinek, hogy szintén iratkozzon fel, támogassa, vegyen pólót, pulcsit, genyót, majd amikor jön a következő adás, akkor vegye fel, és jól hányja tele.
2023. szept. 27. 12:57
 6/13 A kérdező kommentje:

5

Te meg azért jöttél ide hogy a kommentek közt kúrd fel az agyad. Az mitől is jobb?

2023. szept. 27. 13:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem történt ilyen. Azt próbálom szemléltetni, hogy te ezt várod el. Gyűljünk össze, és utálkozzunk együtt.

Bálna kifogásolta Dancsó viselkedését, mert utálkozott, megalázóan viselkedett.

Te kifogásoltad Bálna viselkedését, mert utálkozik és megalázóan viselkedik másokkal.

Én kifogásolom a tiédet, mert utálkozol és megalázóan viselkedsz. Nem hiteles úgy kritizálni másokat, hogy pontosan ugyanazt csinálod ami állítólag zavar.

2023. szept. 27. 13:07
 8/13 A kérdező kommentje:

Mikor viselkedtem én megalázóan?

Ennyire bánt téged az hogy valakinek negatív véleménye van Bálnáról?

2023. szept. 27. 13:14
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

Nem, bármelyik random név felkérdezésére ugyanezt írtam volna, mert a viselkedésed a lényeg, nem az hogy név szerint kire irányul. Ezek szerint észre sem veszed magad, hogy hol a gond, de azt sikerült másra kivetíteni, hogy kibírhatatlanul nagyképű. Miközben a neten közönséget gyűjtesz arra, hogy közösen alázzunk meg vagy járassunk le egy másik embert (kérdés).. És aki merészel nem egyetérteni vele, ellene is zárjunk össze és szégyenítsük meg (#3, #8), és csúfoljuk ki mert biztos szektás követő.

Pedig azt hittem itt már kiélted magad:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..

2023. szept. 27. 13:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem hogy közösen sértegessük Bálnát hanem azt kérdeztem hogy nektek mi a véleményetek. Kicsit sokat látsz bele.
2023. szept. 27. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!