Bennszülött Bálna számotokra is idegesítő?
Egyszerűen kibírhatatlanul nagyképű. Folyton olyan lenézően áll bele ugyanazokba az emberekbe újra és újra.
Régen megszólta Dancsót hogy mennyire beleállt abba az Almásfüzitői gyerekbe meg hogy ő (Dancsó) az alázás királya, ahhoz képest Bálna maga is elég jól aláz mindenkit akiből videót csinál.
5
Te meg azért jöttél ide hogy a kommentek közt kúrd fel az agyad. Az mitől is jobb?
Nem történt ilyen. Azt próbálom szemléltetni, hogy te ezt várod el. Gyűljünk össze, és utálkozzunk együtt.
Bálna kifogásolta Dancsó viselkedését, mert utálkozott, megalázóan viselkedett.
Te kifogásoltad Bálna viselkedését, mert utálkozik és megalázóan viselkedik másokkal.
Én kifogásolom a tiédet, mert utálkozol és megalázóan viselkedsz. Nem hiteles úgy kritizálni másokat, hogy pontosan ugyanazt csinálod ami állítólag zavar.
Mikor viselkedtem én megalázóan?
Ennyire bánt téged az hogy valakinek negatív véleménye van Bálnáról?
Nem, bármelyik random név felkérdezésére ugyanezt írtam volna, mert a viselkedésed a lényeg, nem az hogy név szerint kire irányul. Ezek szerint észre sem veszed magad, hogy hol a gond, de azt sikerült másra kivetíteni, hogy kibírhatatlanul nagyképű. Miközben a neten közönséget gyűjtesz arra, hogy közösen alázzunk meg vagy járassunk le egy másik embert (kérdés).. És aki merészel nem egyetérteni vele, ellene is zárjunk össze és szégyenítsük meg (#3, #8), és csúfoljuk ki mert biztos szektás követő.
Pedig azt hittem itt már kiélted magad:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!