Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bennszülött Bálna számotokra...

Bennszülött Bálna számotokra is idegesítő?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kibírhatatlanul nagyképű. Folyton olyan lenézően áll bele ugyanazokba az emberekbe újra és újra.

Régen megszólta Dancsót hogy mennyire beleállt abba az Almásfüzitői gyerekbe meg hogy ő (Dancsó) az alázás királya, ahhoz képest Bálna maga is elég jól aláz mindenkit akiből videót csinál.

2023. szept. 27. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Akkor szeretnék elnézést kérni és tényleg befejeztem, mert én a "Bennszülött Bálna számotokra is idegesítő?" kérdésre válaszoltam, ami nem véleményt kért, hanem egyetértést, pozitív megerősítést - ahogy erre utal a "számotokra IS idegesítő?" fogalmazás (és eddig a percig sem tartalmazza a semleges "neked mi a véleményed?" vagy "te mit gondolsz?" kérdéseket, de személyeskedéssel ki van pécézve aki nem a te nézetedet erősíti).

Még egyszer bocsánatot kérek.

2023. szept. 27. 13:44
 12/13 A kérdező kommentje:

"kérdésre válaszoltam, ami nem véleményt kért, hanem egyetértést"

Nem, nyugodtan ellehet mondani azt is hogy miért nem értessz egyet a kijelentéssel.

Csak neked nem az a bajod hogy mit kérdeztem hanem hogy miért kérdeztem.

Mint ahogy mondtam, egy kicsit sokat látsz bele. Dehát gondolom mindenki magából indul ki.

2023. szept. 27. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy viselkedik mintha valami nemesi leszármazású gróf vagy báró lenne és a többiek meg jobbágy-parasztok.
2023. dec. 12. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!