Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mikor kezdtétek azt érezni...

Mikor kezdtétek azt érezni hogy a TheVR már nemcsak nem szórakoztat hanem egyenesen idegesítő?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta (kb a YouTube-os pályafutásuk eleje óta) követtem őket de leálltam már egy ideje.

Pisti egyszerűen kibírhatatlan lett. Megállás nélkül hisztizik és a chattal vitatkozik.

Elég kínos a TheVR-ra nézve hogy még OW Zoly és Henry Kettner is képes volt leülni beszélni valakivel akinek negatív véleménye van róluk (The Raven Croaks) pedig ők azért jellemzően nem bírják a negatív kritikát.

2022. dec. 16. 09:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom ki az.
2022. dec. 16. 10:30
 2/29 anonim ***** válasza:
68%
Az első videónál, amit láttam tőlük.
2022. dec. 16. 11:04
 3/29 anonim ***** válasza:
25%

Ami óta kezdtek felkapottak lenni és találkoztam velük a neten.

Olyanok mint Balázsék a rádióban, tömegek fogyasztják őket, pedig tartalmilag minősíthetetlen trash fostalicska amit csinálnak.

2022. dec. 16. 12:24
 4/29 a_zs_1018 ***** válasza:
6%

Miért lenne kínos nekik, hogy Henry Kettner és OW Zoly elment The Raven Croakshoz? Valljuk be azért közel nem egy szinten vannak a TheVR-al. Egyébként is ki TRC Bandi? Az atyaúristen? Attól leszel normális tartalomgyártó ha elmész egy rant videóshoz beszélgetni? Akinek annyiból áll az élete, hogy számára ellenszenves embereket kritizál (hozzáteszem néha jogosan), aztán az élő beszélgetés után a saját egóját fényezve meg a saját farkát szopkodva elmondja a nap végén, hogy milyen fasza csávó? Óvodás szint eleve ahogy TRC ezt az egész VR témát elkezdte. Meghivatta magát a műsorukba mint ha neki ez járna csak azért mert olyan témáról beszéltek a HH-ban amihez véletlenül pont "ért". Aztán mikor Fókuszcsoport Ádámot hívták meg (akit TRC videója előtt hetekkel lebeszéltek) bedurcizott mint egy kisgyerek. De a csodálatos követőtáborával szemben akik retardált módjára mindenhova beirkálják, hogy milyen gyávák a VR-os srácok mert nem mernek elmenni Bandihoz, benne legalább volt annyi, hogy nyiltan kimondta, hogy egyszerűen ellenszenves neki és nem is veszi már elő a videóikat mert nem akar velük foglalkozni.

De rövid válaszként egy nagyon elcsépelt és közhelyes választ tudnék adni: Ha idegesít, nem tetszik, ne nézd.

2022. dec. 17. 11:36
 5/29 anonim ***** válasza:
23%

" Valljuk be azért közel nem egy szinten vannak a TheVR-al."

Pedig a TheVr eléggé a tartalomgyártás pöcegödre. Hogyan csinálj szart nagy költségvetésből.

2022. dec. 17. 11:44
 6/29 a_zs_1018 ***** válasza:
12%

Az szép haver :D

Valami indok, érv esetleg? Vagy csak a böfögés megy?

2022. dec. 17. 12:02
 7/29 anonim ***** válasza:
18%

Az indok maga a műsor ami készül.

Két sótlan unszimpatikus pojáca, akik jókor voltak jó helyen. Ennyit tud az egész. Akár csak Balázsék a rádióban.

2022. dec. 17. 12:11
 8/29 a_zs_1018 ***** válasza:
0%

Nem tetszik = szar

👍

2022. dec. 17. 12:15
 9/29 anonim ***** válasza:
79%
A kérdés az volt, hogy miért szar, szerintem kiveséztük, szóval büfögj valahol máshol.
2022. dec. 17. 12:23
 10/29 anonim ***** válasza:
91%

Hú, én régen imádtam őket, baromi jó videókat csináltak, igényesek is voltak a munkáig és szórakoztatóak is. Az Until Dawn vagy az Evil Within végigjátszások iszonyú jók voltak, aztán én ott maradtam le, mikor átköltöztek a Twitchre és már csak ezeket a streameket nyomják. Néha-néha belenézek, ha akad egy-egy érdekes játék, de legtöbbször akkor nézem őket, ha Hard Mode van (kivéve a CoD). Pisti iszonyatosan negatívan változott, alpári, bunkó és semmi alázat nincs benne, amit megenged a nézőkkel szemben, az kritikán aluli. A játékhoz nem tesz hozzá semmit, sőt, iszonyat kínos, ahogy erőltetetten röhög például fél percig valamin, amiben semmi poén nem volt.

Jani számára érzésem szerint már nem ad annyit a gaming, láttam, hogy néha tol esténként streameket, de sajnos engem hosszabb távon azok nem kötnek le. Jani szerintem kiégett a játékokból, pedig ő sokkal normálisabb (annak ellenére, hogy ő is át tudja lépni a határt), nem játszik rá olyan mértékben, mint Pisti.

A HH-kat szoktam hallgatni olykor-olykor, de amit ott is leművelnek, az egészen szánalmas. Pisti mindenbe belepofázik, abba is, amihez nem ért, ha valami közéleti, politikai téma van, akkor meg kibúvókat keres, mint ahogy tette azt akkor, mikor a pedagógusokról beszéltek. Fogalma sincs az egészről (amit kétlek) elmondása szerint, úgyhogy nem foglal állást, mert őt nem érinti. AKKOR MI A FRANCNAK KEZDETT BELE A TÉMÁBA?

Ha valaki nem azt gondolja, mondja, amit ő, akkor az hülye és elküldi a halál faszára. Jani meg semmit nem tesz hozzá, a legtöbbször annyit mond, hogy "Hááát igen" vagy "nem tudom". Ráadásul ezt a Balázst is nyomatják, aki elviselhetetlen, ha ő van a HH-ban, kapásból nem hallgatom meg az adást.

Hozzá kell tennem, hogy én is idősödtem, már nem játszom annyit és a játékok se érdekelnek olyan szinten, mint korábban, ami szerepet játszhat abban, hogy már kevésbé követem a srácokat, de szerintem nyilvánvaló, hogy kiégtek vagy kezdenek kiégni, nem tudják lekötni se magukat, se a nézőket úgy, mint korábban, emellett olyan dolgokat engednek meg maguknak - különösen Pisti -, amiket nem szabadna.

Nessajt szoktam nézni, az ő streamjei számomra ezerszer élvezhetőbbek, nem egy paraszt, jó a humora, barátságosabb a hangulat, sokkal emberibb, mint Pisti és Jani.

Sajnálom, mert látszik, hogy van ebben munka és régen nagyon kedveltem a munkájukat, de amit manapság csinálnak, arra már én is az idegesítő szót tudnám használni.

2022. dec. 21. 19:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!