Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mikor kezdtétek azt érezni...

Mikor kezdtétek azt érezni hogy a TheVR már nemcsak nem szórakoztat hanem egyenesen idegesítő?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta (kb a YouTube-os pályafutásuk eleje óta) követtem őket de leálltam már egy ideje.

Pisti egyszerűen kibírhatatlan lett. Megállás nélkül hisztizik és a chattal vitatkozik.

Elég kínos a TheVR-ra nézve hogy még OW Zoly és Henry Kettner is képes volt leülni beszélni valakivel akinek negatív véleménye van róluk (The Raven Croaks) pedig ők azért jellemzően nem bírják a negatív kritikát.

2022. dec. 16. 09:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hát igen. Sajnos ott kezdődtek a nagy változások amikor Twitchre mentek. Az egész olyan erőltetett és műanyag lett. De ha legalább megvágva raknák fel a videókat már az is jobb lenne. Ha jól emlékszem a Wolfenstein The New Colossus végigjátszás számomra majdnem nézhetetlen volt. Volt egy olyan kb kettő és fél órás videó ami csak abból állt hogy Pisti próbálta megcsinálni azt a pályát ahol a főszereplő a tárgyalóteremben van. Nem értem miért kell minden egyes játékot az elérhető legnehezbb szinten játszania úgy hogy még ki sem próbálta.

És sajnos igen Pisti nagyon bunkó lett. Folyaton a chattel vitatkozik de amint elakad rögtön a chathez könyörög segítségért. Most meg olyan szar reakcióvideókat csinálgatnak amiket kb tíz éve lehetett látni a Youtubon és még akkor is kínosnak számítottak.

2022. dec. 22. 12:33
 12/29 anonim ***** válasza:
74%

Ne sértődj meg kérlek, de ha idegesítenek, akkor miért nézed őket?

Sokan sok olyan csatornákat is néznek, amiket nem kedvelnek, amikkel gondjuk van, ezzel olyan téves visszaigazolást adnak az ilyen videósoknak, hogy jó amit csinálnak.

Ez csak akkor fog változni, a videósok csak akkor fognak észbekapni, ha nem nézik őket azok, akiknek kifogásolnivalójuk van velük kapcsolatban és annyival kevesebbet fog mutatni a nézettség számláló.

Tudom, hogy ez nehéz, mert a nem kedvelt csatornákat is erőlteti a Youtube és a Twitch az ajánlóban és kíváncsiságból mégis rákattintasz. Ez ellen jó a tiltás, vagy a channel blocker.

A túlértékelt popular shit videósokon kívül annyi igazán jó, érdekes és igazán tartalmas videós van, hogy el sem hiszed. Csak fel kell fedezned őket.

2022. dec. 30. 12:14
 13/29 A kérdező kommentje:
Mint ahogy a kérdés alatti megjegyzésben is említettem, már nem követem a munkásságukat.
2022. dec. 30. 17:47
 14/29 anonim ***** válasza:
28%
Hát engem pont a legelején irritált Pisti de ahogy megismertem már szórakoztató volt
2023. ápr. 18. 12:59
 15/29 anonim ***** válasza:
28%

13: "Mint ahogy a kérdés alatti megjegyzésben is említettem, már nem követem a munkásságukat."

Érthető. Régen nézted, idegesített, most nem nézed, nem idegesít. Akkor nincs semmi gond, nem?

Egyébként engem is zavart a sok égbekiáltó idiótaság amit a Happy Hourban mondanak, közéleti és politikai és egyéb témában. Ezeket a műsorokat nem nézem és kész, ezzel nincs zavaró tényező. Probléma megoldva. Lehet hogy jobb lenne, ha csak játékokról beszélgetnének abban is, mert ahhoz kétségkívül értenek. Akkor nézném. De ez nem kívánságműsor.

2023. ápr. 18. 13:31
 16/29 anonim ***** válasza:
36%
Azóta, amióta rendszeresen teszitek fel róluk a kérdeseket. Előtte nem is hallottam róluk és a mai napig nem láttam tőlük videót, vagy legalábbis nem azonosítottam velük. Vagy vele. Ez most egy személy egyáltalán, vagy egy csatorna? Nem kell válaszolni, nem érdekel, csak tudatni akartam hogy nincs TV-m.
2023. ápr. 27. 00:41
 17/29 A kérdező kommentje:
Sok értelme volt ezért idejönni és kommentelni. Idióta.
2023. ápr. 27. 20:04
 18/29 anonim ***** válasza:
36%
#17 kb mint feltenni ezt a kérdést. ;)
2023. ápr. 27. 20:54
 19/29 A kérdező kommentje:
Miért is?
2023. ápr. 27. 21:15
 20/29 anonim ***** válasza:
31%
Én értem a poént, nyilvánosan fikázni a legpopulárisabb youtube csatornát kb olyan mint felvágni azzal ha nem nézel tévét.
2023. ápr. 27. 21:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!