Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Utánvét esetén kapok emailt?

Utánvét esetén kapok emailt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma rendeltem (elvileg) egy csomagot utánvéttel, az oldalon rákattintottam, hogy rendelés leadása, de azóta sem kaptam emailt vagy bármit, hogy megkapták. Utánvét esetén is kellene kapni, vagy csak mikor előre fizetek? Honnan tudom, hogy tényleg megkapták -e a rendelést?

2023. aug. 30. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem számít az átvétel módja, mindig küldeni szoktak visszaigazolást a beérkezésről, majd külön a rendelés elfogadásáról is. Kisebb üzleteknél még előfordulhat, hogy ez manuálisan történik munkaidőben, nincs automatizálva.
2023. aug. 30. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Másik email címmel próbálva már jött email.

Ezek szerint az első rendelés nem sikerült? Elsőre Freemailes címmel próbáltam, másodjára meg gmaillel. Remélem nem kétszer rendeltem meg...

2023. aug. 30. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok helyen nem ajánlják a Freemail használatát, mert nem tud minden forrásból levelet kézbesíteni. Esetleg berakta valamilyen almappába a beérkező levelek helyett, és nem láttad. Úgyhogy benne van, hogy leadtad a rendelést elsőre is. Ha regisztráltál fiókot a webáruházban, ott valószínűleg külön követni tudod az aktív rendeléseket, és látod ha kétszer adtad le. Ha nem így van, még mindig tudsz egy e-mailt írni, hogy ha kaptak megrendelést a Freemailes címről (beazonosítható módon, melyik címről, mit rendeltél, mikor), akkor azt töröljék.
2023. aug. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!