Mi lehet a neve annak az online kalandjátéknak, ahol egy lány az emlékeit próbálja visszaszerezni, egy gyerekkori barátját keresi, végül megtalálja a fiú maradványait a kútban?
Figyelt kérdés
Már mindenhol kerestem, egy szép grafikájú, igényes játék volt.2023. aug. 24. 16:01
1/8 anonim válasza:
Kb. mikori játék és milyen nézetű volt?
Milyen platformon játszottad?
2/8 A kérdező kommentje:
Pc játszottam kb. 8-9 éve. Néha át lehetett váltani “emlék dimenzóba” ahol minden derűs és nyugodt volt, a valóság dimenzió pedig szürke és romos. Szép, részletesen kimunkált grafikája volt, nem absztrakt vagy manós vagy anime.
2023. aug. 25. 00:23
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem de köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel, ez nagyon szűk réteget megcélzó téma itt gyk. Ment a zöld kéz. Ha megtalálnám majd azért idelinkelem mert tényleg jó kis játék.
2023. aug. 26. 16:21
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves hogy írtál. Megörültem neki és hála de sajnos nem az a játék.
Amit linkeltél, olyan mintha E/1-ben játszódna, a játékban amit keresek meg látjuk a lányt. Hosszú, sötét haja van.
2024. ápr. 5. 20:32
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Így van, így van! :)))))
2024. ápr. 19. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!