Hogyan tudnám visszaszerezni a facebook profilom?
Az történt ma velem, hogy kaptam az email címemre egy olyan értesítő üzenetet a facebook-tól, hogy az fb fiókom jelszavának az alaphelyzetbe állítását kérte valaki. Az üzenetben megkérdezték tőlem, hogy én kértem vagy nem. Rámentem arra a lehetőségre, hogy nem én kértem. Akkor egy új jelszavat kellett megadni. Megis adtam egy új jelszót, viszont az új jelszóval már nem enged belépni és a régivel sem. Az fb-n rámentem arra a lehetőségre, hogy elfelejtett jelszó, amivel az volt a problémám, hogy az ezer éves email címememet adta be, és odaakarja elküldeni az azonosító kódot (amit már kb 10 éve nem használok, csak anno azzal regisztráltam be.) De már kb 1-2 éve megadtam az új email címemet, azzal is kell bejelentkeznem, sőt a jelenlegi email címemre kaptam az értesítő üzenetet is. Viszont azonbelül van egy olyan lehetőség, hogyha nem használom már a régi email-omat akkor megadhatok egy újat, ahova elküldik a kódot. Megis adtam a jelenlegi email címemet, viszont ugyanúgy a régi, már nem használt email címemre akarja küldeni.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van rá lehetőség, hogy visszaszerezzem a profilom valahogy? Számámra az a profil nagyon kedves, rengeteg emlékem beszélgetés van benne, ezért is lenne annyira fontos, hogy valahogy hozzáférjek. U.i: telefonszámot nem adtam meg a profilomhoz.
A válaszokat és a segítésget előre is köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!