Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok válaszolni néhány...

Tudnátok válaszolni néhány kérdésre Kriszhadvice-szal kapcsolatban? Hozzáteszem, hogy nem vagyok elfogult az őt pártolókkal és az ellene felszólalókkal sem, szimplán szeretnék közelebb kerülni a valósághoz a vele történtek kapcsán.

Figyelt kérdés

1. "Kriszh legjobb spanja kittina pasija, kittina meg elkotyogta pár embernek a böris sztorit, szóval igaz."

Amennyiben ez nem egy tipikus marhaság, meg tudnátok mondani, hogy ez mikor történt? Esetleg tudnátok küldeni róla valamiféle infót?

2. "Idén szabadul, ezt viszont csak redditen meg a discordján olvastam, csak nyilván amint észreveszik a modok, tiltanak minden hasonlót, gondolom pénzt kapnak érte."

Honnan lehet hiteles infót szerezni arról, hogy ténylegesen börtönben van? Mi az alapja annak az állításnak, hogy idén szabadul?

3. "Börtönben van, a kis városkájában még a Marika néni is tudja. Posztolt instagramra? Miért nem magáról? Óh, hogy bárkinek megadhatta a jelszavát, aki posztolhatott a nevében, ahogy bárkinek megadhatta a youtube jelszavát is. Én amiket hallottam itt Tarcsán, hogy idén szabadul majd. Ezt több streamer is megerősítette, illetve lehetett olvasni redditen is. Kíváncsi leszek mit fog hazudni, merre járt. Az egyik streamer azt mondta, hogy ha átveri a nézőit, akkor kitálal mindenről."

Kik ezek a streamerek?

4. "Aki nem látta rajta hogy cuccozik az vak. Több napos streameket tolt le úgy, hogy be nem állt a szája és 2 percenként egyet pislogott. Meg az utolsó 1 évében 15-20 percenként járt ki mosdóba "pisilni" címszóval. Nem csoda hogy elkapták, gondolom valaki felnyomta, bár több helyen olvastam azoktól akik egy városban laknak vele hogy osztott is, persze bárki írhat bármit a neten, de eléggé egybevágtak a sztorik több platformon, különálló emberektől."

Mikor még streamelt miért nem gyanakodott senki arra, hogy "cuccozik"? Hol lehetett arról olvasni, hogy osztott is? Ezeket a posztokat tudnátok esetleg linkelni?

5. "Emlékszem volt amikor felvágott azzal, hogy ő végtelenségig képes farkasszemet nézni és mondta hogy "chat, figyeljetek, nézzünk farkasszemet", és rendesen 8 percig pislogás nélkül kibírta."

Ez mikor történt? Készült róla clip?

6. "Hát én több helyen hallottam hogy idén szabadul, kérdés az ugye, hogy fog e streamelni, és ha igen, bevallja e, vagy hazudik tovább a nézőknek. Én a helyében elengedném, mert eléggé kiszivárgott a dolog, és nem tudná eltusolni. De ahogy az egyik kisebb streamer is mondta: "ha visszajön, fixen ki lesz gyúrva, mert ahol most van, ott mást nagyon nem lehet csinálni"."

Ki volt ez a kisebb streamer?

7. "Én már korábban is hallottam róla hogy oszt, de nem akartam hinni a pletykáknak. Az persze tisztán látszott hogy szerhasználó, néha a nézőknek kellett rászólni hogy pislogjon már."

Korábban miért nem kapott nagyobb nyilvánosságot a dolog? Vagy ha mégis, van valami nyoma reddit-en vagy egyéb hasonló jellegű oldalon?

8. "Ez nem úgy néz ki, hogy rárúgják az ajtót és börtön. Hosszadalmas procedúra, főleg Magyarországon. Volt egy tiktok live, ahol valami egy utcában vele élő srác streamelt, és elég részletesen beszámolt. Azt mondta az egész utca felébredt, olyan hangosan kiabáltak a rendőrök hajnalban, hogy nyissák ki."

Ez a tiktok live megtalálható valahol esetleg?

2023. aug. 20. 22:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
2024. jan. 7. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
Azzal van tele a tiktok hogy kiengedték a papeszt, szóval fix real a videó.
2024. jan. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!