A Facebook Metája végül elhozhatja néhány éven belül a Ready Player One VR-világát?
Néhány napja jött a hír, hogy a Facebook átnevezte magát Meta-ra és egy teljesen új szórakoztatóipart hoz létre, amely a virtuális valóságon alapul.
Nekem rögtön a Ready Player One című film ugrott be, ahol az emberek nagy része VR headseten keresztül barangolta be a virtuális valóság világát és ott élte le az életét.
Mark Zuckerberg is létrehozná az ehhez hasonló metaverzumot.
Mit gondoltok, sikerülni fog neki? Örültök neki?
Illetve várható, hogy néhány év múlva már fel lesz építve a virtuális metaverzum?
Én tutira nem tőlük várnám.
A FB azért változtat és nyom új reklámirányt, mert iszonyatosan esett a használata.
Ez nem garancia a megvalósulásra.
Szerintem van rá esély, hogy lesz nekünk is egy Oasysünk, bár nem igazán örülök neki
Így is mindenki semmibe veszi a másikat meg egyre kevesebb dologért vállalnak felelősséget az emberek, a virtuális világ legfeljebb arra lesz jó, hogy ez még gyorsabban, még jobban súlyosbodjon
Filmen jó volt, a könyvet is imádtam, de a valóságban köszi, én nem kérek belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!