Nemrég kezdtem el (G)I-dle-t hallgatni. Tud ajánlani valaki tőlük zenét, és néhány érdekességet mondani róluk?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el (G)I-dle-t hallgatni, de még nem annyira ismerem őket. Annyit tudok, hogy eredetileg 6an voltak, de Soojin-nal felbontották a szerződést egy hülyeség miatt, ami nem is biztos, hogy igaz. Na de mindegy! Valaki tudna ajánlani tőlük zenéket, meg néhány érdekességet mondani róluk? Tök mindegy, hogy melyik zenéjük, mert hogyha meghallgatom akkor majd eldöntöm, hogy tetszik-e vagy sem. Csak jobban meg szeretném ismerni őket.2023. aug. 5. 07:46
2/7 anonim válasza:
Queencard is jó lett szerintem (#1 vagyok)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen. A Queencard-ot már letöltöttem. Köszi❤!
2023. aug. 5. 14:14
4/7 anonim válasza:
Dahlia, Senorita, bármelyik B-side a I Never Die albumról, Change, Dark (X-file), Dumdi Dumdi
5/7 anonim válasza:
Nekem ezek a kedvenc (nem Main trackok) a gidle-tol
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm❤❤😍
2023. aug. 8. 12:03
7/7 anonim válasza:
Liar
Oh my god
Queencard
Uh-Oh
Hwaa
Nxde
Tomboy
Senorita
Lion
Hann
My bag
Allergy
Lucid
Villain Dies
Moon
Latata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!