Ha a házunktól olyan 50-100 méterre nekiállnak tűzijátékozni, kihívhatom a rendőrt?
Magánterületen lehet egész évben tűzijátékot használni, ha olyan esetbe hívod ki a rendőrt, azzal nem is foglalkoznak.
Ha az utcán csinálják és úgy hívsz rendőrt, akkor is jó eséllyel mire kijönnének, addigra a tűzijátékozók eltűnnének, szóval megint nem értél el semmit.
Magánterületen egész évben lehet lőni f2-ig, de ha tegyük fel az utcán lőtte, mondjuk a háza előtt, nem hiszem, hogy sokat változtat a hanghatáson.
Kérdező, elég elszomorító, ha egy tőled 100 méterre lévő 20-30 milis tüzijáték így ki tud akasztani..
Totál felesleges rendőrt hívnod, kiröhögnek ezzel, ráadásul utólag nemigazán tudod bizonyítani
Az 1 éves kislányom halálra rémült, ordítva sírt.? Akkor tán fel kéne készíteni a gyereket az életre mert a mennydörgés villámlás után még jobban fog sírni az meg ráadásul tízezerszer erősebben fog szólni mint ahogy az elöző szavaival éljek a tőled 100 méterre lévő 20-30 milis tüzijáték
2 évesen Apám nanyába néztem Augusztus huszadikai tűzijátékot körülöttem volt még vagy 30-40 gyerek mesélte fater azok se rándultak semmit sőt élvezték :)
Nem tudom nektek mi a bajotok.
Nyilvan este már kellemetlen erre kelni, ha nyitott az ablak akkor plána. Akar munka miatt, akar a gyerek kialvatlansága miatt.
Reméljuk nem rendszeres probléma, egyszer ketszer meg el lehet viselni. A hangos szomszédoknál nincsen rosszabb. Akar zene, kiabalas és stb miatt. Azert az ember az otthonaban csak nyugalmat szeretne magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!