Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért haragszanak annyira az...

Floramed-2000 kérdése:

Miért haragszanak annyira az igényesen kivitelezett tűzijátékokra?

Figyelt kérdés
Tűzijáték

#tűzijáték #Piromusical
2023. júl. 14. 17:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Akik szívesen megnéznek egy szép tűzijátékot miért nem hallatják a hangukat?
2023. júl. 14. 17:35
 2/15 anonim válasza:
71%

Mert baromi drága, 100x értelmesebben is el lehetne azt a pénzt költeni.

- Vasúti és közúti fejlesztés

- Egészségügy

- Állatvédelem

- Oktatás

- Közbiztonság

.... nem folytatom, ha ennyi nem elég, hiába minden.

2023. júl. 14. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, barátom én erősen tűzijátékbarát vagyok. Amit az első is ír, sokszor hallom, de ez demagógia. Egyrészt az élet nem csak rációból áll. Az elviselhetetlen lenne, ha kizárólag csak a létezésünkhöz elengedhetetlen dolgokkal foglalkoznánk.

Az pénzügyi szűklátókörűség, aki csak a kiadási oldalát nézi. Bőven hoz bevételt is az ide látogató turisták miatt. Amikor a forma 1 aug. 20 közelében volt, még többen jöttek.

De!

Amikor Magyarország az egyetlen, amelyiknek vezetője háborús rettegést próbál elérni, minden tökéletlenségét ráfogja az ukránokra, akkor elég visszás, hogy nálunk lesz a legdrágább. Nem gondolod?

2023. júl. 14. 17:57
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
#3-as nagyon jól összefoglalta.
2023. júl. 14. 18:07
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Jajj látom már jönnek a fideszes tűzijátékmániások akik szerint európa történelmének legnagyobb válságát élő ország azaz Magyarország vezetése jól teszi hogy 50 milliárd azaz 50 ezer millió, számmal leírva: 50.000.000.000ft-ot különít el tűzijátékra ami egyébként tök felesleges. Az ország romokban, de amikor a fidesz 50 ezer millió forintot lenyúl pár perces tűzijátékra a magyar emberektől az rendben van! Nem értitek fideszesek? Nem véletlen vagytok fideszesek! Nem a tűzijáték a baj! Hanem az 50 ezer millió forint lenyúlása tűzijáték címén! Mi kerül ennyibe egy tűzijátékba? Nálunk csesszétek meg télen az iskola bezárt mert a fidesz kijelentette hogy nem támogatja az iskolák fűtését mert nincs rá pénz! Értitek? És ez csak egy a millióból! De úgyse értitek...

"Kenyeret és cirkuszt a népnek" Van olcsó (fideszesek szerint) 1000 forintos kenyér, meg tűzijáték. Más nem is kell ahhoz, hogy megint a fideszre szavazzatok! IQ begyárok. A válság közepén még támogatjátok ezt a rettenetesen felesleges pénzszórást! 50 milliárd forintból embert küldhetünk a Marsra... Vagyis mást azt akarja, nekünk meg lesz egy tűzijátékunk. Orbán 500 millió forintért veszi darabját a tűzijátéknak xD

2023. júl. 14. 18:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a tűzijátékot de az ország romokban, lehetne most másra is költeni és kevesebbet lopni.
2023. júl. 14. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem a tűzijátékra haragszunk. Én legalábbis nem. Én imádom a tűzijátékokat. Csak az a problémánk, hogy ez aránytalanul drága. És ahogy írták előttem, egy olyan állapotban, ahol télen iskolákat vontak össze, meg kabátban kellett dolgozni a közintézményekben, egyetemeken; ahol némely orvosi vizsgálatra hónapokat kell várni, mert vagy orvos nincs, vagy műszer, vagy egyik sem (voltam nemrég kórházban, és még működő nővérhívót sem tudtak adni, azt mondták, ha baj van, szóljak a szobatársamnak, és majd ő hívja a nővéreket); ahol az egész gazdaság hanyatlik, ott nem csak felelőtlenség, de ostobaság ilyen mértékben költekezni. És nem, ennek az összegnek nem fogja a turizmus még a tizedét sem visszahozni. Ellenben abból a pénzből azért lenne, amit legalább részben helyre lehetne hozni. Az sem oldana meg mindent, de jópár kórházi kórtermet fel lehetne újítani belőle, vagy mondjuk ennyiből simán ki lehetne fizetni a közintézmények rezsijét.
2023. júl. 14. 23:26
 8/15 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom, én utálom az Orbán-kormányt, a nép megvezetését, a szar oktatást, ellenben a tüzijátékot például szeretem, meg a focit is, szóval ez a 2 dolog van, amit nekem tetsző módon csinál ez a f*sz, úgyhogy legalább ezért nem háborgok.

Tüzijáték helyett haragudjatok azokra, akik megválasztották ezt a nyomorékot:D

2023. júl. 15. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

8: én azt csinálnám, hogy haszonnal adnék el tűzijátékot aug 20 kor és lenne bevétele az egésznek (magyar pyro gyár).

Abból bejövő bevételt az ország fejlesztésére lehetne költeni.

A pyrosok is jól járnak, Orbán sem tud lopni, bevétel is van belőle.

Képtelenség, hogy ennyibe kerüljön a tűzijáték, és a vele való baxakodás, megy a lopás ezerrel.

Fideszesek: én nem tartozok közétek, de Orbán nem akar nektek jót, csak magára gondol.Ne hagyjátok magatokat becsapni!

2023. júl. 16. 16:12
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

9,

Olyan kvalitású tüzijátékot otthon nem lehet csinálni, de ja, maximum 200 millió a show, amire 3200 milliót szánnak..

2023. júl. 16. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!