Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Betiltatnátok a Tiktokot?

Betiltatnátok a Tiktokot?

Figyelt kérdés
Mielőtt jönnétek, nem vagyok idős meg ilyesmi, én is sokat használom és fiatal is vagyok. Viszont már én magam is kezdem megutálni ugyanis nagyon könnyen elmegy vele a drága idő, elkezded és 3 óra múlva tűnik fel, hogy letetted. Olyan mint egy digitális börtön. Ezért is gondoltam rá, hogy be kéne tiltani, hogy ne essen senki rabjául. Ti mit gondoltok?

2023. ápr. 24. 16:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Produktivitás szempontjából szerintem nem fair "szegregálni" a szórakozási médiumokat.

Ha drága az időd, csinálhatnál valami hasznosat, vagy lehetnél a haverokkal, akkor 3 óra olvasással ugyanúgy elcsöszted időt mint 3 óra tiktokkal. Egy jó könyv társaságában ugyanúgy elrepül az idő.

Minőség szempontjából jobb az érvelés, a titkok különösen rájátszik az emberek csökkenő koncentrációs képességére (és talán rontja is) de szerintem ha savanyű egy pár szem szőlő, nem kell még kidobni az egész fürtöt. Én elég sok intelligens tartalmat is találok ott

2023. ápr. 26. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!