Panelban ti is betiltatnátok a laminált padlót?
Különben nálam is ez a gond, csak nem tettem bele energiát még.
Védett házban lakom, ahol nem szabad még nyílászárót se olyat tenni, ami az eredeti homlokzat stílusát megváltoztatná.
Ellenben a felsőszomszédom felszedte a parkettát és az alatta lévő gerendákat, és felbetonozott, felkövezett. Én is mindent hallok, amit azelőtt nem.
Nem tiltanám be.Ha használtak volna alátét fóliát valószínű nem lenne zajos.
A padlószőnyegben lévő porra,sokan allergiásak.Az asztmásoknak sem ideális.
Ezért nem tiltanám meg.
Mi lépés zaj csökkentő fóliát tettünk alá.
Az alattunk lévő nem panaszkodik.
A felettem lakó felszedette a szőnyegpadlót, és az egész lakásban gyönyörű kerámia járólapot rakatott le..szép lett, az biztos.
...el lehet képzelni...imád klumpában járni.
(zíz emeletes panel)
Szóval írj egy e-mail-t, vagy eressz meg egy telefont, most home office-ban van az egész önkormányzat, vagy telefonos üfszolgálatban, és rögtön megtudod, milyen szabályozás van.
Én szoktam velük konzultálni, nagyon hasznos, lelkiismeretes társaság, aki nálunk van a városépítészeten, mérnökök, építészek, műemlékvédők, jó emberek.
Nem. A szőnyegpadló már a múlté, kész rémálom a takarítása. Kb. 30 évet húztam le szőnyegpadlós panelban, utána mennyország volt a laminált padló.
A lakóknak illene figyelni arra, hogy ne kopogós papucsban járkáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!