Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Panelban ti is betiltatnátok...

Panelban ti is betiltatnátok a laminált padlót?

Figyelt kérdés
Főleg hogy még normális szigetelést se raknak alá. Kopog, mint az isten egész nap a felső szomszéd... nem véletlen padlószőnyeggel értékesítették ezeket a lakásokat annó..

2021. jan. 7. 14:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Költözz el
2021. jan. 7. 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Én azt hiszem, törvény szabályozza, hogy nem lehet a kiépített hangszigetelést megszüntetni, csak nem ellenőrzik, ki mit épít át a lakásában, mert nincs erre apparátus, de hátha lehet jelezni, és akkor előírják neki. Kérdezd meg a Városépítészeti Irodát - a mi kerületünkben ez az illetékes hatóság neve.
2021. jan. 7. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Különben nálam is ez a gond, csak nem tettem bele energiát még.

Védett házban lakom, ahol nem szabad még nyílászárót se olyat tenni, ami az eredeti homlokzat stílusát megváltoztatná.

Ellenben a felsőszomszédom felszedte a parkettát és az alatta lévő gerendákat, és felbetonozott, felkövezett. Én is mindent hallok, amit azelőtt nem.

2021. jan. 7. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem tiltanám be.Ha használtak volna alátét fóliát valószínű nem lenne zajos.

A padlószőnyegben lévő porra,sokan allergiásak.Az asztmásoknak sem ideális.

Ezért nem tiltanám meg.

Mi lépés zaj csökkentő fóliát tettünk alá.

Az alattunk lévő nem panaszkodik.

2021. jan. 7. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

A felettem lakó felszedette a szőnyegpadlót, és az egész lakásban gyönyörű kerámia járólapot rakatott le..szép lett, az biztos.

...el lehet képzelni...imád klumpában járni.

(zíz emeletes panel)

2021. jan. 7. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Fölé kell költözni.
2021. jan. 7. 16:03
 7/13 A kérdező kommentje:
5: és az a legbosszantóbb, hogy ezek rittig klumpában meg cipőben járkálnak.. mert papucsban nem hallatszana le.
2021. jan. 7. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
7: Ááá... azt is hallom, ha leteszi a földre a telefonját...
2021. jan. 7. 17:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Szóval írj egy e-mail-t, vagy eressz meg egy telefont, most home office-ban van az egész önkormányzat, vagy telefonos üfszolgálatban, és rögtön megtudod, milyen szabályozás van.

Én szoktam velük konzultálni, nagyon hasznos, lelkiismeretes társaság, aki nálunk van a városépítészeten, mérnökök, építészek, műemlékvédők, jó emberek.

2021. jan. 7. 17:49
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem. A szőnyegpadló már a múlté, kész rémálom a takarítása. Kb. 30 évet húztam le szőnyegpadlós panelban, utána mennyország volt a laminált padló.

A lakóknak illene figyelni arra, hogy ne kopogós papucsban járkáljanak.

2021. jan. 7. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!