Mire rakhatom le a laminált padlót?
Egy három szobás panel lakásban szeretnék laminált padlót lerakni. Ezzel kapcsolatosan fordulok segítségért hozzátok.
Jelenlegei padló: kb 2cm vastag homok réteg, HDF lapnak kinéző réteg és végül a padló. A jelenlegire nem szeretném rá rakni mivel nagyok a szintkülönbségek a sarkok illetve a szoba közepe és egyes pontjai között.
Arra gondoltam hogy, a jelenlegi padlót és HDF lapot felszedem, valamint a homokot pótolom és szintbe hozom. A homokra egy réteg OBS vagy rétegelt lemezt rakok és erre jön a 12mm laminált padló.
Olvastam hogy, lépésálló hungarocellre is lehet rakni, de sokan panaszdkodnak hogy, nem megfelelő a teherbírása a bútorok alatt és idővel összenyomódik.
Betonnal kihozni a 2-3 cm magasságot nem tudom mennyire megoldható mivel harmadik emelet. (Volt szaki aki mondta hogy bevállalja, csak poros és száradást igényel, ami télen nehezen megoldható)
Ti mit javasoltok? Hogyan tudnám a legjobban megoldani ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!