Valaki játszik itt highrolleren? Kaszinó, póker.
Figyelt kérdés
A gyermekem(18év alatti) felregisztrált a nevembe, revolutról utalt be egy csomó pénzt. A hihghroller nem kérte az azonosítást. Pl szemelyi lakcím..csak ment fel a pénz, panaszt tettem. Van esélyem visszakapni a berakott pénzt?2023. ápr. 24. 13:38
11/18 anonim válasza:
"azt elmondták hogy 2000 euró alatt, nem kérnek azonosítást."
Melyik oldal ez? Nem igazán tűnik életszagúnak. Leírod majd hogy, visszaadták-e a jogtalanul felutalt pénzt?
12/18 A kérdező kommentje:
Highroller.com persze ahogy választ kapok, megírom a fejleményeket.
2023. ápr. 24. 16:24
13/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
név, utolsó befizetés módja és
e-mail címet, hogy megtaláljam
számla? Minden játékost ellenőrizünk
amikor elérik a 2 ezer eurót
kifizetések vagy befizetések, tehát nem
milliókkal lehet játszani
azonosítás nélkül
2023. ápr. 24. 16:27
14/18 A kérdező kommentje:
Ezt kaptam, nyílván lefordítottam. Nem tudok ide képernyőképeket beküldeni, de végig lefotoztam.
2023. ápr. 24. 16:28
15/18 A kérdező kommentje:
Eddig chaten beszéltünk mostmár e mail. Gondolom mostmár napok lesznek a válaszig.
2023. ápr. 24. 16:32
17/18 anonim válasza:
Csak kifizetésnél kötelesek elkérni ezeket az adatokat (számla kivonat, személyi, stb..), befizetésnél és játéknál egyetlen online kaszinó sem kér ilyesmit.
18/18 anonim válasza:
A fiad menjen el dolgozni és fizesse vissza a pénzed. Az oldal fixen nem fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!