Valaki játszik itt highrolleren? Kaszinó, póker.
Ha egymás mellé kéne tennem a két kézenfekvő eshetőség valószínűségét, szerinted melyiket mondanám szinte biztosra, hogy lehetetlen?
1. Gyermeked elemelte vagy befotózta a személyi irataidat, amikor nem kellett tartania lebukástól
2. Egy jól bejáratott cég már a regisztrációnál szembeötlően törvényt szeg.
Kizárt, hogy visszakapd a pénzed szerintem. A regisztráció okmány nélkül is lehetséges
néhány oldalon.
Viszont amikor számla(!) lett rendelve a fiók (account) mellé, akkor biztos hogy bekértek fényképes okmányokat. Ez már minden valamire való oldalon kötelező.
Regisztrációkor ezeken az oldalakon el kellett fogadni az oldal használatával kapcsolatos feltételeket, ami nyilván meg is történt a fiad vagy más részéről. Azokban pedig konkrétan le van írva a vitarendezés módja.
Az oldal üzemeltetője a játékengedélyt kiadó ország szerencsejáték törvényeire vonatkozó jogszabályokat veszi figyelembe( azok a mérvadóak) . Vitát , panaszt csak akkor tudsz rendezni, ha beazonosítod magad. Azután valószínűleg adni fognak valamilyen elérhetőséget.
De mivel a regisztráció,-- ahogy te is írtad-- feltételezhetően a fiad "trükkjével" lett létrehozva - ezért nem terheli őket semmilyen felelősség.( egyébként én kétlem ,hogy komoly oldalon fotosoppos cucc átcsúszott volna, megfelelő szakembereik vannak, ezeknek a kiszűrésére)
Sőt lehetőségük van a beregisztrált adatokat, a helyi szerencsejáték törvény, és más együttműködési szerződésre hivatkozva, más oldalakkal is megosztani. Igy azokon is lehetetlenné válik a regisztráció.
Sajnálatos eset, de egy fillért nem fogsz visszakapni, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!