Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi lenne a jó döntés?

Mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy jó lenne elmenni bulizni mivel már rég voltam,kb 2 hete az egyik ismerősöm hívott hogy nem-e megyek,úgy lett volna csak sajnos közbe jött nekem a betegség:( Ezért nagyon sajnálom hogy nem tudtam elmenni. Mostanában ők egy darabig biztos nem mennek. Lenne rajta kívül pár ismerősöm de már mindegyiknek barátja van,úgy meg nem igazán tudnék ismerkedni ha úgy lenne. Tehát egy lehetőség maradt egyedül,ezzel meg az a gond hogy elmennék mert kb. mindenfele egyedül megyek. De azért azon elgondolkodom hogy nem lenne kicsit veszélyes lányként? Mert azért vásárolni meg moziba menni másabb. Csak így meg rossz hogy akkor nem tudtam elmenni velük,most meg nem lenne kivel.
2023. márc. 13. 22:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni, én lány létemre többször voltam egyedül koncerten, buliban. De attól is függ, milyen a hely, milyen a buli stb.
2023. márc. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!